To top
14 apr.

MY PRECIOUS!

Photography by RARES PULBERE 
Hair by CAMELIA NEGREA
Makeup by BIANCA MARCA
Location INSPAYER [str. Batistei 22A, Bucuresti]

In Romania, Crystal-Fashion® este Branding Partner Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.Cristalele sunt livrate direct din Wattens, Austria, in atelierul companiei din Cluj . Rezultatul? Bijuterii create si produse doar in atelierele Crystal-Fashion®, sub licenta Swarovski, folosind aceleasi cristale, dar cu un design si furnituri creatii proprii. Licenta presupune nu doar garantia calitatii superioare, ci si dreptul de folosire descriptiva a marcilor Swarovski si folosirea etichetei “Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” alaturi de fiecare bijuterie a marcii Crystal-Fashion®. Acest „TAG”, folosit de doar trei marci din Romania, serveste ca si certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala al Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial.
Crystal-Fashion® ofera cea mai larga gama de cristale, folosind tehnici de asamblare cu tehnologie dezvoltata, astfel incat poate realiza orice model, dupa imaginatia clientului. Aceasta creativitate libera ofera marcii o identiate proprie, diferentiand-o de alti producatori, putand oferi resellerilor nu numai produse aflate in colectie, ci si exclusivitati create dupa dorinta acestora.
Descopera minunatele bijuterii Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® ELEMENTS pe www.crystal-fashion.ro si pe pagina de Facebook CrystalFashion.eu.

SHARE WITH YOUR FRIENDS:

Summary
Article Name
MY PRECIOUS!
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
3 Comments

Leave a reply