To top
23 mart.

Acasa este cel mai bine

Pentru mine ziua este pur si simplu prea scurta. Sunt tot timpul pe fuga. Alerg dintr-un loc in altul, intalnire dupa intalnire, filmari, sedinte foto, samd. Telefonul imi suna constant, in timp ce incerc sa rezolv cat mai multe lucruri deodata, straduindu-ma sa nu uit nimic. Totusi, in ciuda faptului ca rutina mea zilnica devine o provocare, incerc sa urmez un program alimentar sanatos. De aceea sunt foarte atenta ce mananc. Desi nu am intotdeauna timp pentru gatit, evit sa iau gustari nesanatoase si imi aleg cu grija locurile in care servesc masa. Nu as putea spune exact în cate restaurante am fost pana acum (mai ales daca le-as include si pe cele din afara), cate preparate delicioase am gustat, cati oameni frumosi au luat masa impreuna cu mine sau cate decoruri stylish am vazut.

Totusi, in momentele mele libere, imi place sa aloc timp gatitului. Ma incanta ideea ca stiu exact ce ingrediente pun in mancare. Imi place sa personalizez preparatele si sa creez combinatii cat mai sanatoase. Realizez importanta unei alimentatii corecte / sanatoase si ii incurajez pe cei din jurul meu sa faca la fel. De exemplu, zilele trecute am petrecut cateva ore bune in compania nepoatelor mele. Am gatit, am vorbit, am ras, iar pentru mine a fost suficient cat sa ma incarc cu multa energie pozitiva. Credeti ca a fost doar o joaca? Ei bine, nu a fost chiar asa. Trebuie sa stiti ca ne-am comportat ca niste bucatari adevarati. Am avut tricouri personalizate si fundite in par, ne-am impartit sarcinile si am ales preparatul dupa lungi dezbateri in care fiecare si-a sustinut cu hotarare punctul de vedere.

Atunci cand petrec timpul cu copiii din familia mea, incerc sa le ofer activitati care sa le solicite creativitatea, din care sa invete lucruri noi. In timpul pe care l-am petrecut alaturi de nepoatele mele, am avut ocazia sa le explic putin, pe întelesul lor, cat de importana este sanatatea noastra bazata pe o alimentatie corecta. M-am straduit sa le raspund la toate intrebarile (credeti-ma ca nu au fost putine). Si pentru ca stiu cat sunt de curioase, le-am lasat sa ma ajute in bucatarie. A fost un adevarat exercitiu de concentrare din partea mea, nu e usor deloc sa supraveghezi patru copii animati de atata energie.

Pentru a ne desfasura activitatea de mari bucatari, am ales un loc care mie mi-a inspirat din prima clipa caldura si confort. Am gasit acest spatiu in showroom-ul LEM’S. V-am mai povestit despre LEM’S cand ma hotarasem sa fac mici schimbari prin casa si va spuneam cat de greu imi era sa aleg piesele finale. Acum, de la inceput am stiut care este decorul potrivit pentru activitatea noastra. Daca si voi treceti printr-o perioada de reconfigurarea a spatiului, va invit sa aruncati o privire la colectiile LEM’S. Aveti chiar un motiv in plus, pentru ca in aceasta perioada au reduceri foarte faine.

Dupa ce ajutoarele mele au adormit, rspuse de atata munca, m-am retras intr-un coltisor linistit din bucatarie. Mi-am facut un ceai ca sa ma relaxez si am rememorat clipele pe care le-am petrecut cu nepoatele mele. Am realizat ca au fost benefice pentru fiecare dintre noi. M-am incarcat cu energia lor pozitiva, iar ele au inlocuit desenele animate cu ceva nou si educativ.

Cum arata momentele voastre de suflet? Aveti un loc preferat in care va relaxati?

Photos Rares Pulbere/ Video Iuliana Popescu/MUA Bianca Marca/ Hairstyling Alina Cartu
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (16)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (12)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (13)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (2)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (4)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (9)

lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (15)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (6)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (5)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (10)
lems-bucatarii-mobila-romaneasca-carmen-negoita (8)
Summary
Acasa este cel mai bine
Article Name
Acasa este cel mai bine
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo

Leave a reply