To top
30 mart.

Moda & afaceri la Cloud No. 9 Pop-Up Store

Cred ca nu mai este nevoie sa va spun cat de mult imi plac designerii romani. Dupa cum ati vazut si in postarile de la Milano Fashion Week, am introdus în tinutele mele foarte multe piese vestimentare si accesorii create de designerii nostri pe care eu una le-am considerat foarte interesante. Ma bucura faptul ca avem oameni talentati, creativi si care îsi pun imaginatia la contributie. Dar cel mai mult imi place sa gasesc anumite piese care se potrivesc perfect cu personalitatea mea si cu stilul meu de viata, adica intre fashion si business. Dupa cum ati vazut si la sectiunea de shopping de pe blogul meu, am colaborat cu doua branduri romanesti, YVY Bags si Urban Post alaturi de care am conceput articole care sa imbine perfect zona de fashion cu cea de business.

carmen-negoita-lfw-day28

In primul weekend din aprilie voi aduce aceste piese mai aproape de voi, la editia de primavara a targului Cloud No.9 Pop-Up Store. Pe 2 si 3 aprilie, intre orele 10:00 si 20:00, la The Ark, va fi organizat magazinul temporar de design made in ro si acolo veti gasi colectia capsula de genti pe care am lansat-o in colaborare cu YVY Bags si care cuprinde pe langa piesele care sunt foarte populare la ora actuala (borsete, rucsacuri sau tote bags) o geanta office in care laptopul sau diverse acte incap perfect. De asemenea, voi aduce si seria de veste care fost creata in colaborare cu Urban Post. In plus, pe pagina de facebook Carmen.Style va asteapta o surpriza, un concurs in cadrul caruia puteti castiga o borseta YVY Bags by Carmen Negoita personalizata in functie de dorintele castigatorului.

funny-packs-rose-quartz-milano-fashion-week-street-style (3)

Iar daca ne vizitati la Cloud no. 9 veti mai avea parte de doua surprize. Toate gentile au un discount de 10% pe perioada targului si veti primi un voucher de 10% daca inca nu v-ati ales geanta preferata.

Trebuie sa va mai spun ca anul acesta Cloud No. 9 Pop-Up Store a trecut deja de cea de-a 10-a editie, timp in care a oferit celor care i-au trecut pragul posibilitatea de a vedea ultimele creatii ale designerilor autohtoni, de a se intalni fata in fata cu acestia si de a pleca acasa cu obiecte care poarta amprente romanesti. In aceasta primavara vor fi prezenti peste 60 de designeri romani sub acoperisul unei locatii istorice din Bucuresti. Poate nu stiati, dar la The Ark se organizau targuri inca din secolul al XIX-lea.

Va astept pe toti cei interesati pe pagina mea de facebook (www.facebook.com/Carmen-Negoita ) sau pe shop (Carmen.Style ).

@UrbanPost by CarmenNegoita; Palton Skyfall (6)

@UrbanPost by CarmenNegoita - Palton Windsor White (4)carmen-negoita-cloud-no-9

Summary
Article Name
Fashion & business at Cloud No. 9 Pop-Up Store
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply