To top
22 dec.

Christmas Bloggers Family

Oare un Craciun cu bloggeri este posibil? Oh da si nu doar pentru poze. Noi suntem ca o mica familie, cu vieti personale, cu activitati din cele mai diverse, dar cu preocupari comune. Christmas Bloggers Family is not a myth, credeti-ma.

Este un quote care mie personal imi place f mult : “Social media should improve your life, not become your life”. Iar mie mi-a imbunatatit-o in foarte multe feluri. Stilul meu a avut modificari constante, am vizitat atatea locuri, dar cel mai important este numarul oamenilor cu care am avut ocazia sa interactionez. Cu unii in treacat este adevarat, dar cu altii am legat niste super prietenii.

Photo by Iuliana Popescu / LOCATIE multumim Labyrinth Paris, Lilebuba.

Christmas Bloggers Family

Dar sa va povestesc foarte pe scurt cum am ajuns sa le cunosc pe aceste 6 super ladies.

Pe Deea o stiu de cand am mers intr-o expeditie pe munte si ea se ocupa de organizare. Pe vremea aceea nici una dintre noi nu facea blogging si uite unde am ajuns. Si mai avem un lucru in comun, cel putin: suntem din Pitesti.

Pe Luana am cunoscut-o in 2014 la London Fashion Week si am stat in acelasi apartament la Andreea, o prietena comuna. Dupa 2 nopti de povesti ne stiam toata viata.

Pe Sandra o stiam de pe instagram si pentru ca mergeam la aceeasi cafenea, Two Minutes, unde bem noi cea mai buna matcha, inevitabil la un moment dat ne-am imprietenit. Iar de atunci am ramas cele mai bune prietene. Si cand suntem suparate ne sunam sa povestim.

Tot Sandra mi-a prezentat-o si pe Lavinia, care este o persoana deosebita. Nu vorbeste la fel de mult ca mine si Sandra, dar face. Are o disciplina aparte datorita sportului si asta se vede in tot. Este cea mai rabdatoare si are un super spirit de echipa.

Pe Manuela o stiam de la evenimente si era tot timpul foarte gratioasa, dar nu interactionam atat de mult. In schimb dupa un drum dus intors, cu masina pana la Iasi, stiam cam tot ce trebuia sa stim una despre cealalalta. Iar restul aventurilor impreuna raman secrete.

Iar pe Aicha am cunoscut-o ultima, in aceasta toamna, dar ne-am imprietenit imediat. Noi suntem si mamicile grupului, cica alea cu experienta????

Si nu doar cu fetele am legat superprietenii. Mai am o lista intreaga de oameni faini cu care imi face mare placere sa ma vad si sa stau la povesti. Si nu, oamenii nu sunt perfecti, dar asta este frumusetea unei prietenii, sa vezi defectele unui om si sa le tolerezi, pentru ca nici noi suntem perfecti. Cu suisuri si coborasuri, cu discutii in contradictoriu, o prietenie merita pastrata, daca un om a insemnat ceva pentru noi. Este adevarat ca sunt si exceptii, dar astazi nu vom vorbi de ele.

Si pentru ca se apropie Craciunul eu vreau sa va urez Sarbatori Fericite, in familie bineinteles. Nu conteaza ca este familia de sange, sau cea adoptata, cum imi place mie sa ii spun. Important este sa aveti alaturi oameni dragi si sa va bucurati de momente frumoase impreuna. Eu una, cu siguranta, asta o sa fac.

Sarbatori Fericite dragii mei!!!!

1 Comment

Leave a reply