To top
13 apr.

O Noapte la Milano

Pink Martini canta despre Una Notte a Napoli. Daca si eu as fi fost inzestrata cu talent in muzica as fi compus o piesa despre Una Notte a Milano. Aceasta capitala a modei imbracata in intunericul serii pare atat de speciala. Luminile colorate ale barurilor, restaurantelor si magazinelor iti dau impresia unor bijuterii lucrate de batrani artizani italieni.

Sa te pierzi pe strazile milaneze este o adevarata placere, cu atat mai mult in perioada saptamanii modei. Este plin de oameni peste tot, bucuria fiind stilul care ii uneste pe toti. Insa zonele cu cea mai mare concentratie de localuri, deschise toata noaptea sunt: Porta Garibaldi, Porta Ticinese, Porta Sempione, Porta Romana si cele 2 cartiere nocturne in excelenta, Navigli si Brera.

Pentru un view panoramic nocturn va recomand sa faceti turul orasului, costa 55 de euro si dureaza 3 ore. Si pentru ca seara sa fie perfecta, nu uitati sa va puneti si cel mai stylish si cosy pardesiu. E posibil sa fie un pic rece. Eu am ales un coat de la Band of Creators. Restul lucrurilor care se intampla in Milano, raman la Milano.

Ciao a tutti!!

Photos by Rares Pulbereuna-notte-a-milano-fashion-week-street-style (5)una-notte-a-milano-fashion-week-street-style (8)una-notte-a-milano-fashion-week-street-style (9)una-notte-a-milano-fashion-week-street-style (6)

una-notte-a-milano-fashion-week-street-style (3)una-notte-a-milano-fashion-week-street-style (10)una-notte-a-milano-fashion-week-street-style (11)una-notte-a-milano-fashion-week-street-style (7)

Summary
Article Name
Una Notte a Milano
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply