To top
5 aug.

MISFIT SHINE

Dragii mei voi știți că iubesc sportul și de câte ori am ocazia vorbesc cu drag despre asta, mai ales că am și lucrat în domeniu. Îmi place să testez tot ce este nou și încerc, pe cât posibil să mă mențin activă, dar din păcate nu am mereu timpul necesar.  Deși eram conștientă de asta, mai nou am și un mic “prieten”, care îmi reamintește în fiecare zi cât de mult mă mișc și vreau să vă povestesc și vouă despre el.

Am primit de curând să testez un gadget foarte fashion, care pe lângă faptul că îmi monitorizează activitățile fizice și efortul depus atunci când fac sport, îmi arată și cât dorm, iar asta m-a pus pe gânduri mai rău decât mișcarea. L-am purtat la mână zilnic, pentru ca ține și locul unui ceas, iar raportul activităților fizice se sincronizează cu telefonul mobil, unde pot să văd mereu dacă mă îndrept într-o direcție bună sau nu. Este acel gen de obiect pe care îl porți zilnic fără să simți că îl ai asupra ta, pentru că se adaptează oricărei ținute, după cum vedeți. Adică am îmbinat fashionul și sportul, două  din pasiunile mele.

Și pentru că mai avem doar o lună de vară, din păcate, iar în Septembrie începe nebunia Fashion Week-urilor, mi-am propus ca luna August să fie o lună în care să lucrez mai mult la tonusul meu, să dorm mai mult și să mănânc numai sănătos, de la Rawyal, bineînțeles. Pentru asta mi-am luat ajutorul meu de nădejde MisFit Shine, iar voi puteți să urmăriți pe blog, Facebook și Instragam ce progrese am făcut. Despre MisFit Shine puteți să aflați mai multe accesând acest link http://blog.mobiletrend.ro/carmen-negoita-misfit-shine/, iar eu vă provoc să intrați cu mine în cursa pentru o viață mai sănătoasă. Fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea gadgeturilor citind blog.mobiletrend.ro sau dă un like pe pagina oficială de Facebook/mobiletrend.ro.

Concurs!!!
Lasă un comment pe blog sau pe Instagram @carmennegoita și scrie primul cuvânt care iți vine în minte, când vezi MisFit Shine, urmat de #misfitshine #mobiletrend și poți câștiga acest super gadget. Important! Atașati comentariului vostru și adresa de email. Succes!

 

Video & Photography by IULIANA POPESCU.

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CarmenNegoita

BUSINESS OUTFIT

Blazer and pants / Zara, T-shirt / Mango, Shoes / Top Shop, Bag / Michael Kors.

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CASUAL OUTFIT

Jeans / Super Jeans, Shirt / Abercrombie&Fitch, Sandals / Gucci, Hat / Top Shop, Bag / Zadig and Voltaire, Sunglasses / Miu Miu.

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CarmenNegoita

COCKTAIL OITFIT

Top / Zara, Skirt / Moschino, Sandals / Zara, Bag / Prada.

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CarmenNegoita

WALKING OUTFIT

Leggings / Spinning, T-shirt / Lacoste, Shoes / Adidas, Earphones  / Skull Candy.

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CarmenNegoita

KANGOO JUMPS

Top / Victoria’s Secret, Short tight / Puma, Sunglasses / Ray Ban, Headphones / Frends.

CarmenNegoita

CarmenNegoita

CarmenNegoita

TENNIS APPAREL

Top / Adidas, Skirt / Adidas, Sunglasses / Ray Ban, Sneakers / Nike.

SHARE WITH YOUR FRIENDS

MobileTrend

Summary
Article Name
MISFIT SHINE
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply