To top
11 sept.

Setul meu de machiaj pentru Săptămâna Modei din Londra

Dragii mei, sunt foarte încântată pentru că astăzi plec la London Fashion Week. Abia aștept să simt vibe-ul străzilor londoneze, să văd colecțiile ce vor fi lansate de marii designeri, dar și atmosfera din afara show-urilor, locurile unde se întâlnesc toți bloggerii, purtând ținute care mai de care mai interesante.
Odată cu lansarea tendințelor în modă, apar și tendințele în machiaj, astfel că am făcut o scurtă vizită la Melkior unde am discutat despre noutățile în machiaj, înainte să îmi pregătesc trusa pentru LFW.
Am stat de vorbă cu Zsuza aka Juja, specialistul Melkior, de la care am aflat multe lucruri interesante, și care mi-a exemplificat un machiaj de zi si unul de seară (sper să îmi iasă și mie la fel).
Unul din principiile de bază este să alegi un machiaj care se potrivește feței tale. Însă, deși stilul anilor 70 este în tendințe acum, a ales unul în stilul anilor 60, menit să îmi mărească ochii, să umple orbitele și să lumineze întreaga față.Pentru seară mi-a propus un cat eye cu nuanțe de mov (știți că radiant orchid este culoarea anului). Citește despre culoarea anului aici.
Pentru ca accentul să fie pe ochi, buzele au rămas într-o nuanță neutră.
Mie mi-a plăcut foarte mult ce mi-a propus, dar aștept și părerea voastră, despre cum credeți că mi se potrivesc aceste tipuri de machiaje.


Recomandări de la Juja:

În sezonul toamnă / iarnă tendințele pentru machiaj sunt foarte ofertante. Texturile metalice revin în forță, având ca inspirație anii ’70. Acestea pot fi folosite atât ca machiaj al ochilor cât și al buzelor. Genele intens conturate, alungite și cu mult volum sunt un must have în acest sezon.
Clasicul “smokey eyes” rămâne în tendințe, de data aceasta fiind reinterpretat în diverse culori, forme și texturi. Se poate observa o influență puternică specifică anilor 60: gene false aplicate pe pleoapa inferioară a ochilor pentru o privire accentuată, eyeliner-ul aplicat, pliul pleoapei conturat cu tușe grafice (banana deschisă) și buzele în tonuri de nude, beige.
Machiajul tenului continuă să fie unul minimalist. Aspectul pielii trebuie să fie neted, uniform, cu mici accente de lumină în punctele înalte ale feței. Se poate aplica un blush într-o culoare roz-piersică pentru a reda îmbujorarea naturală a feței.

Produsele must-have, pentru a putea obține oricare din aceste look-uri, sunt :

– baza de machiaj Melkior Luminous
– pudra luminoasă Melkior Summer bronze
– tușul de ochi lichid Melkior
– fardurile de pleoape de la Melkior, în texturi mate și metalice
– creionul de ochi khol Melkior
– genele false din păr natural Melkior


Zsuzsa (Juja) Hidi este make-up artist și trainer la Școala de Make-up Melkior.

Absolvent al cursurilor de machiaj profesional Kruger Brent Agency.

Portofoliul ei cuprinde: machiaj pentru televiziune (emisiuni tv, spoturi comerciale, videoclipuri), machiaj foto (pictoriale de modă, reviste, mirese), machiaj fashion (prezentări de modă, evenimente), machiaj efecte speciale (film, teatru, ședințe foto) precum și machiaj de beauty pentru diverse evenimente, ședinte foto etc.


CONCURS!!!

 

Trusa mea este gata, eu sunt gata de decolare, dar, înainte să plec, echipa Melkior mi-a oferit 2 cadouri, pentru voi. Puteți câștiga aceste  produse Melkior, dacă participați la următorul concurs.

Urcați pe contul vostru de Instagram o fotografie cu machiajul vostru preferat (poate fi din orice pictorial doriți sau chiar o fotografie de-a voastră), scrieți “Ador acest machiaj” și adăugați @carmennegoita, @melkiorprofessional, #carmennegoita4melkior (opțional, puteti alege să apară postul de pe Instangram și pe pagina voastră de Facebook). Toate fotografiile urcate vor intra în concurs. Câștigătorul va fi ales și desemnat în data de 18 septembrie. Succes!

Puteti găsi produsele, dar și școala de make-up Melkior pe strada Olari sau în rețeaua lor de magazine. Mai multe detalii pe www.melkior.ro

SHARE WITH YOUR FRIENDS

 

Summary
Article Name
My make-up kit for London Fashion Week
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply