To top
30 ian.

Mergi la sigur

Sunt absolut convinsa ca multe dintre voi va plangeti de lipsa timpului. Avem atat de multe de facut. Nu mai punem la socoteala ca vrem sa aratam impecabile. Cat despre compromisuri, cu cat mai putine, cu atat mai bine. In acest sens putem miza pe versatilitate. Este o optiune buna. Eu intotdeauna mizez pe aceasta calitate. Sunt mama, persoana publica si femeie de afaceri. Ma impart intre evenimente, intalniri de afaceri si cresterea copiiilor. Plec de acasa dimineata si ma intorc tarziu seara.

In acest caz imi construiesc o tinuta care se preteaza pentru mai multe evenimente din ziua in curs. Tot ceea ce se schimba in cazul tinutei mele este linia pantofilor. E si cea care face diferenta.

Pentru cumparaturi, achitarea facturilor, samd… aleg intotdeauna o pereche de pantofi cu talpa plata. Trebuie sa fie comozi si sa imi permita sa ma deplasez repede. Pantofii de la Musette nu ma dezamagesc niciodata. Pentru o sedinta cu parintii la scoala, aleg o pereche de botine (cum sunt cele de la Moschino). Feminine, elegante si cu un toc nu prea inalt. Seara sunt pregatite de obicei evenimentele mondene si eventuale petreceri. Merg la sigur cu o pereche de pantofi stylish. In cazul de fata, pantofii cu tog gros de la Zara sunt partenerul ideal.

In incheiere am sa spun ceea ce a declarat cu mult timp in urma Marlyn Monroe. Evident, pe subiectul in discutie.

“Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.”

Photography by IULIANA POPESCU
MUA BIANCA MARCA
Hair CAMELIA NEGREA

Summary
Article Name
GO SAFE
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply