To top
2 feb.

Cel mai mare dar pe care il poti da cuiva este timpul tău

Titlul postului face parte dintr-un citat, care spune ca cel mai frumos cadou pe care il putem face cuiva este timpul nostru, pentru ca  ii oferi ceva ce nu vei putea recupera  (The greatest gift you can give to someone is your time, because you’re giving them something you can never get back). Si este adevarat! Cel mai adesea ma plang ca nu am timp suficient sa stau cu copiii mei, sa citesc o carte, sa merg la un curs sau pur si simplu ca nu reusesc sa fac tot ce mi-am propus intr-o zi.

Si pentru ca traim in secolul vitezei avem ceasuri peste tot, ca sa ne reaminteasca cat de repede trebuie sa ne miscam. In masina, la telefon, la televizor, laptop, etc. Ceasul clasic, pe care il purtam candva la mana doar ca sa stim ora si-a pierdut de mult aceasta functie si a devenit un accesoriu fashion. In functie de brand, de culoare, de stil el spune foarte multe despre posesorul lui.

Eu astazi am ales sa va arat o modalitate de a accesoriza acest superb ceas de la Daniel Wellington. Bineinteles ca am ales un ceas din linia masculina, pentru ca ma reprezinta si il port purta atat la tinute casual, precum cea de astazi, dar si la o tinuta office.

Daca va place acest ceas sau oricare alt model din colectia www.danielwellington.com/global/ aveti un discount de 15% daca introduceti codul “carmennegoita”. Oferta este valabila pana pe 28 februarie.

Spor la cumparaturi si nu uitati sa oferiti timpul vostru doar celor care merita!!!

Va pup!

Photography by IULIANA POPESCU
MUA BIANCA MARCA
Hair by CAMELIA NEGREA


I’M WEARING:
H&M Jumper / H&M Pants / H&M Shirt / ZARA Sneakers / ZADIG & VOLTAIRE Bag.

Summary
Article Name
The greatest gift you can give to someone is your time
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply