To top
24 mart.

Outfit galben pentru Saptamana Modei de la Londra

Dragile mele,

Cred ca v-ati dat seama pana acum ca iubesc galbenul. De ce? Galbenul este o culoare calda, vibranta, care atrage toate privirile. Simbolizeaza energie, veselie, fertilitate. Insa trebuie sa dai dovada de putin curaj atunci cand porti o tinuta intr-o culoare puternica. Dar daca tii cont de cateva tipsuri, te asiguri ca nu faci nicio gafa si iesi in evidenta intr-un mod pozitiv.

Pentru London Fashion Week am decis sa port o tinuta unde galbenul a fost vedeta. Am purtat un item tricotat manual de la Sophia33. Despre acest brand am mai scris aici. Pentru ca am decis sa port o tinuta exclusiv galbena, am fost foarte atenta la accesorii. Pentru ca aceasta culoare e atat de intensa, nu mai ai nevoie de multe accesorii, deci poti merge pe ceva minimalist. Asta am facut si eu. Am ales sa port o geanta neagra din piele de la Yvy-Bags si o pereche de sandale nude facute de mine in colaborare cu Ana Parvan. In curand vor fi disponibile pentru vanzare.

Daca doresti sa inserezi si alte culori in tinuta, galbenul se potriveste foarte bine cu tonurile neutre, alb, negru, gri, dar si cu mov, culoarea complementara. Galbenul mai are si alte compatibilitati cromatice, cum ar fi: verde kiwi, roz pudrat. Daca iti pui in functiune imaginatia si simtul estetic, vei putea obtine combinatii interesante, unice.
Nu uita ca atunci cand porti galben sa ai mare grija la machiaj. Indicat ar fi sa nu porti aceasta culoare fara machiaj, pentru ca te poate face sa pari palida. Totusi, linia de make up ar trebui sa fie neutra. Nu exagera cu paleta de culori.

Insa dincolo de toate aceste sfaturi, atitudinea face totul. Asuma-ti alegerile si poarta cu mandrie ceea ce te face sa te simti bine!

Kiss

Photography by Rares Pulbere

Yellow outfit, London Fashion Week, Gladiator, Carmen Negoita1

Yellow outfit, London Fashion Week, Gladiator, Carmen Negoita5

Yellow outfit, London Fashion Week, Gladiator, Carmen Negoita2

Yellow outfit, London Fashion Week, Gladiator, Carmen Negoita4

Yellow outfit, London Fashion Week, Gladiator, Carmen Negoita6

Yellow outfit, London Fashion Week, Gladiator, Carmen Negoita3

Summary
Article Name
Yellow outfit for London Fashion Week
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply