To top
13 mart.

Această culoare face ca tinuta sa para mult mai scumpa

Omra outfit, Daniel Welllington watch. Yvy Bags

Cand ma uit la tinuta din acest post imi aduc aminte de prima mea tinuta camel&blue si cat de incantata eram de combinatia mea. O pereche de pantaloni drepti de la 7 for All Mankind si o camasa clasica bleu de la Massimo Dutti. Atat de simplu, dar in acelasi timp de mare efect.

Camel este acea nuanta care se asorteaza la aproape orice alta culoare, se potriveste oricarui tip de piele, par si mai ales oricarui tip de personalitate. Totul depinde de cum o combini. Nu degeaba atunci cand vorbim de garderoba de baza, trench-ul camel este in printre primele piese obligatorii.

Cand am vazut acest costum bleu cu imprimeu floral, de la Omra am stiut imediat cu ce o sa il combin. Papucii cu blana de la Zenon, geanta din colectia mea cu Yvy Bags si cea mai noua achizitie a mea, un ceas si o bratara de la Daniel Wellington. Toate in nuante de camel.

Omra outfit, Daniel Wellington watch. YvyBags, Camel

Omra Outfit, Daniel Wellington watch, YvyBags

Am purtat aceasta tinuta in ultima mea excursie in Israel, dar am vrut sa ii aloc un post special tocmai pentru ca a fost preferata mea. Chic, super confortabila si de efect.

Si pentru ca este luna femeii, Daniel Wellington are o promotie pentru orice cadou cumparat in luna martie. 15% discount pentru orice achizitie daca introduceti codul „CARMENNEGOITA”.

Daniel Wellington watch, YvyBags, Camel

Iar eu promit sa revin cu cateva idei de tinute realizate cu un trench camel. Tocmai mi s-a deschis mai mult apetitul pentru aceasta culoare spectaculoasa.

Kisses

Photos by Rares Pulbere/ Video by George Grigore

omra outfit, camel, yvybags
yvybags, camel
zenon, camel, shoes

omra outfit, camel, blue

omra outfit, camel, Yvybags

daniel wellington watch, bracelet, camel

omra outfit, camel, yvybags, daniel wellington watch

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Daniel Wellington
Product Name
Watch
No Comments

Leave a reply