To top
2 apr.

Starea de spirit verde pentru Săptămâna Modei de la Milano

“Simplitatea este esenta elegantei adevarate”, spunea Coco Chanel.

M-am gandit sa incep cu acest citat pentru ca uneori avem tendinta sa uitam de simplitate si ne place sa complicam lucrurile. Mai ales cand vorbim despre moda. Tendinta de a pune multe accesorii, obiceiul de a pune mult machiaj. Ca sa nu mai vorbesc despre opulenta.

Uneori chiar este indicat sa facem un pas inapoi si sa privim lucrurile cu detasare. Moda si stilul personal nu inseamna sa iesi in evidenta cu orice pret. Uneori un stil relaxat sau o tinuta simpla pot fi de o mie de ori mai potrivite. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca atitudinea face totul. Pana la urma, frumusetea si stilul personal pleaca din interior si se reflecta la exterior.

Pentru Milan Fashion Week am avut in minte fix lucrurile mentionate mai sus. Asadar, astazi va prezint o tinuta cu o linie stilistica simpla, un outfit lejer, dar elegant. Simplu si de efect. Geanta din piele de la YVY BAGS si coat-ul verde de la URBAN POST sunt elementele hot ale tinutei mele.

Pentru final am pregatit alte cuvinte intelepte spuse de Coco Chanel. “ O femeie cu pantofi de calitate nu este niciodata urata. ” Cat de adevarat! Stiti cu totii ca am o obsesie pentru pantofi. Sau mai degraba cred ca pantofii sunt slabiciunea multor femei. In tinuta mea port o pereche de pantofi semnati Ana Parvan, realizati impreuna cu mine.

Va imbratisez cu drag. Pe curand.

Photography by Iuliana Popescu

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (7)

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (8)

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (6)

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (11)

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (9)

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (1)

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (3)

Green coat, Milan Fashion Week, Carmen Negoita, (5)

Summary
Article Name
Green mood for Milan Fashion Week
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply