To top
8 apr.

„Rasfat din cap pana in picioare” cu Hannami Shoes

Ideea de rasfat suna foarte bine pentru mine, mai ales ca beneficiez foarte rar de un astfel de tratament. De cele mai multe ori, shoppingul reprezinta oaza mea de rasfat.

Asa ca atunci cand am primit de la Hannami Shoes propunerea de a ma relaxa o zi intreaga, dupa care sa mergem si la shopping, am acceptat imediat. Suna atat de bine!!!!

Am pornit de dimineata catre Tony’s Style, unde am inceput cu un tratament de hidratare a parului. Am continuat cu manichiura, pedichiura, machiaj adica tot ceea ce isi doresc femeile.

La partea de shopping am ajuns in atelierul Hannami unde am avut o sarcina foarte dificila si anume sa imi personalizez o pereche de sandale. Daca nu ati fost niciodata inconjurata de nu stiu cate modele de incaltaminte si tot atatea culori de piele va sfatuiesc sa faceti asta si sa vedeti cat de greu este sa limitezi la o singura pereche.

Daca ati auzit de Hannami stiti cu siguranta ca sunt un brand romanesc de incaltaminte cu un slogan pe masura. „Rasfat pe tocuri”. Cam asa a fost si ziua mea.

Tu cand te-ai rasfatat cu adevarat ultima oara?

Poti sa iti personalizezi si tu perechea perfecta de pantofi pe Bulevardul Corneliu Coposu, nr 2

Photography by Mircea Netea

Hannami Shoes, Carmen Negoita (9)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (8)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (5)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (4)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (2)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (11)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (12)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (1)

Hannami Shoes, Carmen Negoita (3)

Summary
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
2 Comments

Leave a reply