To top
3 iun.

Testul de depistare a intolerantei alimentare

Dragii mei,

Va povesteam ca am facut Pinner Test-ul, testul de depistare a intolerantei alimentare de ultima generatie.

Dupa cum ma stiti, sunt preocupata de un stil de viata sanatos. Pentru mine, frumusetea inseamna sanatate, de aceea promovez domenii de activitate atat de frumoase precum moda, alimentatia raw-vegana, sportul, etc

Detin un restaurant raw vegan, si da, ma hranesc cu alimente de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea am vrut sa stiu daca tolerez alimentele pe care le consum. Citisem de ceva timp despre intoleranta alimentara. Desi ma simteam bine, adica nu ma deranja nimic, am vrut sa imi fac Pinner Test-ul, intrucat l-am considerat un instrument de preventie. Auzisem ca este cel mai recent test de depistare a intolerantei alimentare lansat si am vrut sa-l fac. Voiam sa fiu convinsa ca ofer organismului alimentele care ii sunt benefice. M-am gandit ca este important sa previi, pentru ca daca nu descoperi din timp la ce ai intoleranta si consumi in mod repetat si in cantitati foarte mari anumite alimente poti sa ajungi sa ai intoleranta alimentara si atunci chiar ca este mai greu de tratat.

Pentru mine preventia a fost intotdeauna mai importanta decat tratarea.

Pinner Test m-a ajutat sa descopar foarte multe lucruri interesante, si anume ca am intoleranta alimentara la  rosii, desi este un aliment pe care il consumam cu placere. Pe de alta parte, este foarte interesant faptul ca nu tolerez unele alimente pe care nu le-am consumat mai deloc. De exemplu, am aflat din rezultat ca am intoleranta la castane, pe care eu nu le-am consumat niciodata, zic eu. E interesant de descoperit ca sunt alimente pe care desi nu le-ai consumat niciodata sau cel putin nu in starea lor pura, ci poate in combinatii de alimente, ai totusi intoleranta alimentara la ele.

De asemenea, am aflat ca am intoleranta la laptele de vaca, intoleranta care alaturi de cea la lactoza este una foarte raspandita. Am doua tipuri de carne pe care nu le consumam foarte des, carnea de vita si carnea de miel. Dupa ce am efectuat Pinner Test-ul am constientizat ca organismul meu le respingea, iar eu in mod constient sau inconstient, le consumam doar ocazional.

Mai greu mi-a fost cu rosiile pentru ca le ador si nu mi-am imaginat ca voi avea vreodata intoleranta la ele. Si totusi am exclus in totalitate si in mod constient acum toate aceste alimente.

Repet, recomand preventia pentru ca este mai usor decat sa tratam! Aleg sa fiu sanatoasa, si sa previn, in loc sa tratez.

Stay healthy my dears,

Kiss kiss

Testul de depistare a intolerantei alimentare, Pinner test, Carmen Negoita (2) Testul de depistare a intolerantei alimentare, Pinner test, Carmen Negoita (3) Testul de depistare a intolerantei alimentare, Pinner test, Carmen Negoita (4)Testul de depistare a intolerantei alimentare, Pinner test, Carmen Negoita (1)

Summary
Article Name
Testul de depistare a intolerantei alimentare
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply