To top
26 iul.

Machiaj rezistent la apa

Dragile mele,

Sper ca macar voi sa fi reusit sa plecati in vacanta, pentru ca eu mai am 2 luni de asteptat. Iar daca sunteti in mood de relaxare vara, mare, ca orice fashionista care se respecta aveti nevoie de un outfit pe masura atunci cand va expuneti la soare. Va recomand un costum colorat ( deux piece sau intreg), o palarie cu boruri largi, cremele de soare (I Love Lancaster) si desigur un machiaj adecvat pentru plaja.

Am avut sansa sa incerc acum ceva timp gama Aqua de la Makeup Forever, o gama speciala rezistenta la apa si caldura si astazi vreau sa va impartasesc si voua ce a iesit la acest test.

Pe langa faptul ca gama are niste culori superbe mi se pare fantastic sa te intrii in apa, sa te uzi, dar sa arati impecabil. Nu am putut sa fac poza dupa ce am terminat si am incercat sa ma spal, petru ca nu eram intr-un cadru intim, dar pana nu am folosit un demachiant special culorile au ramas pe pozitie.

O sa va descriu putin ce a folosit Tina, specialistul Make-up Forever iar pentru detalii de aplicare puteti sa vedeti tutorialul.

Dupa pregatirea fetei a continuat cu fondul de ten Face and Body, a conturat fata cu pudra Pro Bronze Fusion, crema de sprancene Aqua Brow no 20, farduri de pleopa Aqua Cream, tus de pleope Aqua Liner si Aqua Black, rimel AquaSmoky Lash, contur de buze Aqua Lip no 16, plus Aqua Rouge no 16.

Adica toata gama Aqua .  Trebuie sa recunosc ca m-am chinuit si eu acasa , ca sa imi iasa liniile la fel ca ale Tinei, dar inca mai am de exersat. Promit ca atunci cand o sa ma perfectionez sa va fac si eu un tutorial in fata oglinzii cu opera mea.

Pana atunci urmariti-o pe Tina si daca sunteti putin mai indemanatici ca mine cu siguranta va iese. Spor si daca reusiti nu uitati sa ma tag-uiti. Si voi sunteti o sursa de inspiratie pentru mine.

Kiss kiss and good night beauties.

Photography and video by Iuliana Popescu

Machiaj rezistent la apa, Makeup Forever, Carmen Negoita, Sephora2

Machiaj rezistent la apa, Makeup Forever, Carmen Negoita, Sephora1

Summary
Machiaj rezistent la apa
Article Name
Machiaj rezistent la apa
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply