To top
4 mart.

Rose Quartz si Serenity @ Saptamana Modei la Milano

Institutul Pantone a hotarat ca rose quartz (roz pal) si serenity (baby blue) sunt culorile anului 2016.  Este primul an in care Pantone decide ca mixul dintre doua nuante reprezinta culoarea anului, in loc de o singura culoare.

O asociere pe care eu o gasesc foarte interesanta. Tinand cont de acest trend, pentru Milano am pregatit o tinuta in acest mix cromatic. Am ales un coat rose quartz in stil retro de la Spoff. Nuanta baby blue am preferat sa o aloc liniei de accesorii. Trebuie sa punctez faptul ca gentile de dimensiuni mici sunt foarte la moda in acest sezon. O adevarata provocare nu-i asa? In geanta mea de la Musette, in afara de ruj, card si telefon nu a mai incaput nimic. Voi ce ati pune intr-o geanta daca ar fi sa va limitati la 3 obiecte? ?

Sosetele sunt de la &OtherStories, iar ceasul B&B Collection.

Pantofii cu sosete sunt o slabiciune de care inca nu pot scapa. Pe blog mai gasiti variante de genul aici sau aici .

Pe final, de punctat ca, tendintele se schimba repede, stilul este cel care ramane!

Va pup!

Photos by Rares Pulbere

rose-quartz-serenity-milan-fashion-week-street-style (1)rose-quartz-serenity-milan-fashion-week-street-style (6)rose-quartz-serenity-milan-fashion-week-street-style (4)

Carmen-Negoita-Blog-Illustration-George-Enache

rose-quartz-serenity-milan-fashion-week-street-style (3)rose-quartz-serenity-milan-fashion-week-street-style (7)rose-quartz-serenity-milan-fashion-week-street-style (8)

Summary
Article Name
Rose Quartz and Serenity @Milan Fashion Week
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply