To top
11 mart.

Shop Till You Drop

Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!

Da, am inceput primavara intr-un mod frumos dar si plin de munca pentru ca am pregatit impreuna cu echipa Ploiesti Shopping City o serie de clipuri stylish & informative. Shop Till You Drop e numele acesteia si puteti viziona cate un clip pe saptamana, timp de sase saptamani, pe pagina de facebook Ploiesti Shopping City.

Cum despre ce discutam? De la tendinte in moda si beauty pana la ce poarta barbatii si care sunt cele mai simpatice tinute pentru copii. Sunt absolut sigura ca o sa va placa. Am inclus primul clip la sfarsitul acestei postari dar vreau sa va mai spun ceva.

Pe langa toate acestea, in Ploiesti Shopping City va asteapta weekendul acesta ( 12-13 Martie) si peste doua saptamani ( 26-27 Martie), un Fashion & Beauty Corner cu multe workshop-uri gratuite de makeup, hairstyling, tratamente si nutritie. Ahh si prezentari de moda. Ce spuneti, mergeti?

Va pup!

Photography by Rares Pulbere & video by Iuliana Popescu

carmen-negoita-ploiesti-shopping-city

Shop till you drop in Ploiesti Shopping City revine cu un nou sezon! De data aceasta, gazda noastră este nimeni alta decât.. Carmen Negoita, ce ne va dezvălui tendinţele noului sezon, atât în materie de modă, cât şi de frumuseţe! Curioşi să vedeţi ce v-am pregătit? Urmăriţi în următoarele săptamani aventura lui Carmen în Ploieşti Shopping City!

Posted by Ploiesti Shopping City on Friday, March 4, 2016

Photography by Rares Pulbere

Video by Iuliana Popescu

Summary
Article Name
Shop Till You Drop
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply