To top
16 nov.

Lista cu dorinte de Black Friday

unul dintre cele mai frumoase aspecte ale shopping-ul online este ca poti sa il faci de oriunde.

Dupa cum v-am spus momentan sunt in Palau, dar asta nu ma impedica sa ma rasfat de Black Friday si sa imi comand cateva produse, care sa ma astepte frumos cand ajung acasa. Parca asa si intoarcerea pare mai dulce.

Am aflat de curand ca cei de la FashionDays vor avea un sale special de Black Friday cu brand-uri precum Prada, Miu Miu, Coccinelle, Valentino & more, adica brand-uri high end.

Dar pe langa selectia exclusiva de branduri de lux, in total vor fi peste 700k produse reduse pana la 90%.  Asa ca sa give you a taste of it, alte brand-uri: Love Moschino, Guess, United Colors of Bennetton, Esprit, Desigual, Pepe Jeans London, Furla, Ted Baker, Levi’s, Napapijri.

Eu consider ca anumite piese sunt o investitie care se merita, am si acum si port cu drag piese ale unor brand-uri de lux pe care le-am achizitionat cu cativa ani in urma.

Si acum mi-am facut un wishlist & mi-am luat aplicatia de mobil FashionDays. Daca ai aplicatia pe mobil poti incepe sa cumperi inca de pe 17 noiembrie, ora 20:00. Va incurajez sa va puneti si voi produsele din timp in wishlist, inainte de startul Black Friday, pentru a fi pregatiti cu lista produselor preferate pentru cel mare mai mare eveniment de sales al anului.

Voi ce planuiti sa achizitionati de Black Friday? Extra tip: Acesta este cel mare Black Friday de la FashionDays si dureaza doar o zi, 18 noiembrie.

Happy Shopping

wishlist fashion days

Palton Ikks / Botine Just Cavalli / Ceas Karen Millen / Pouch Love Moschino / Pantofi Prada / Geanta Prada / Manusi Trussardi Jeans

No Comments

Leave a reply