To top
14 nov.

Intotdeauna este camasa alba

Acum ceva timp, m-am apucat sa sortez prin cele 3 dresinguri si sa scot piesele pe care nu le mai folosesc de mult si am avut o revelatie. Am constat ca sunt o mareeee colectionara, colectionez multe, foarte multe lucruri, dragi este adevarat, dar pe care nu le mai folosesc.

Si inainte sa le dau mi-am propus sa fac un mic serial cu colectiile mele, colectii adunate in peste 10 ani, dupa ce am dat deja destul de multe din ele.

Si nu, nu fac acest serial ca sa ma laud, ci ca sa intelegeti pasiunea mea pentru fashion si nu numai. A inceput cu mult inainte de aparitia blogului si a crescut de la an la an.

Multi dintre voi stiti despre cele cateva sute de perechi de pantofi, pe care le detin, dar nu vreau sa incep cu ei acesta serie, ci cu primul item fashion pe care il folosesc de pe vremea cand nu cochetam deloc cu moda si anume camasa alba.

its-always-the-white-shirt-4

its-always-the-white-shirt-9

Mi-am facut majoratul in costumul varului meu, cu camasa alba si cravata si nu mi-am imaginat ca tinuta aceea masculina, pe care o iubeam o sa fie reprezentativa pentru multe din aparitiile mele publice.

Cate camasi albe am? Multeee. Dar nu va dezvalui acum ci in primul meu episod din seria „Colectii”, pe canalul meu de youtube.

O sa vi le arat pe toate, vorbim despre anumite modele si cum le folosim, ca sa facem tinute cat mai variate.

Si daca ma ajutati sa le si sortez, dau cadou 2 camasi. Daca va incanta ideea subscribe aici, pentru ca totul o sa fie live in curand.

Kisses

its-always-the-white-shirt-10 its-always-the-white-shirt-5 its-always-the-white-shirt-3 its-always-the-white-shirt-2 its-always-the-white-shirt-8

its-always-the-white-shirt-6

its-always-the-white-shirt-1 its-always-the-white-shirt-7

No Comments

Leave a reply