To top
18 oct.

Un moment 80’s la NYFW

Daca imi cititi blogul de la inceput si ati vazut evolutia mea in blogging, ati observat cu siguranta ca imi place sa experimentez aproape orice stil vestimentar. Cred ca in viata trebuie sa experimentezi si sa nu te limitezi la anumite lucruri.

In general, mixez piese foarte actuale, in tendinte, cu elemente mai vechi din garderoba mea. Dar cand spun vechi, nu ma refer „outdated”, pentru ca investesc in piese atemporale, care pot fi purtate mai multe sezoane.

In penultima postare, cand am anuntat cu entuziasm noul magazin Furla din Baneasa Shopping City, v-am spus ca mi-am ales doua genti de pe rafturile lor. Ei bine, a doua alegere este un bucket bag foarte stylish si popular. Din punctul meu de vedere, are toate sansele sa intre in  categoria accesoriilor timeless.

Am mers pe varianta mini a modelului Stacy. Iar daca prima am vrut sa fie intr-o culoare puternica, bucket bag-ul l-am ales negru, Onyx. Recunosc, geanta asta este pentru mine un moment de rasfat zilnic. E mica, trebuie sa-ti iei cu tine strictul necesar, lucru care, la final de zi, iti va usura viata, ai sa vezi. 

Pentru ca imi place sa mixez, la fel am facut si cu aceasta tinuta…so 80’s. Un costum bucle, roz prafuit, de la Marie Ollie si tipul de geanta foarta actual Furla, imbinate cu un tricou cu aer vintage Pull&Bear si colierul meu vechi de la Chanel. Pantofii Casadei, vechi de cateva sezoane sunt inca in trend, iar combinatia cu sosete tip plasa e inspirata de A Material Girl.

Va las sa savurati aceasta parte a periplului meu american si va invit sa va treceti in revista colectia de genti. Cate din ele vor trece testul timpului?

Photos by Stephanie Naru

Calatoria la NYFW a fost realizata cu AirFrance/KLM

an-80s-moment-at-nyfw-4 an-80s-moment-at-nyfw-9

an-80s-moment-at-nyfw-5

an-80s-moment-at-nyfw-8

an-80s-moment-at-nyfw-2

an-80s-moment-at-nyfw-7

an-80s-moment-at-nyfw-3

poze_magazin_furla-44

No Comments

Leave a reply