To top
17 mai

Intelesul lui 5

Probabil ati sesizat in ultimul timp ca, atat pe Facebook cat si pe Instragram, influenceri din mediul online (din care am facut parte) au folosit hashtag-ul #hmsuperbday sau #hmhappy5. Ei bine, H&M a impinit 5 ani de cand este in Romania.

In acest context, sa fie cinci o banala cifra aniversara? La prima vedere asa se pare. Insa cinci este un numar cu multiple semnificatii. De exemplu, la chinezi, cinci este conjuctia dintre yin si yang, cinci este numarul inimii. La hindusi, numarul lui Shiva este regeneratorul. Budistii il considera pe cinci ca fiind numarul perfectiunii integrate. Cinci este despre oameni. Cinci este despre… #hmsuperbday

#hmhappy5 inseamna 1825 de zile si cel putin tot atatia oameni care s-au imbracat cu fericire, bucurie si iubire.

Cinci este despre stilul care se poarta cu zambet. Cinci se traduce prin veselia culorilor si eticheta celor care stiu sa viseze, a celor care croiesc o lume mai buna. Cinci este H&M!

Insa… cinci este si despre mine. Cinci este despre lucrurile care ma definesc: familia, calatoriile, moda, sportul si gatitul. Lucruri carora le dedic timp cu atata pasiune si iubire! Si am mai realizat ceva, ca H&M, de cinci ani incoace, a bifat multe clipe notabile din viata mea.

Voila! 5 is such a happy number!

Kisses

The Team: Styling Rdstyling, Makeup and Hair  Alexandru Abagiu and Sorin Stratulat from Beauty District, Photographer Dan Beleiu

Fun time, but in the meantime let’s shoot. #hmsuperbday #hmhappy5. Don’ miss all the fun on snapchat.

A photo posted by Carmen Negoita (@carmennegoita) on

Summary
Article Name
The meaning of 5
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply