To top
23 mai

VisaCare de la Philips

Coco Chanel a spus ca natura iti ofera chipul pe care il ai la 20 de ani, in timp ce la 50 de ani il vei avea pe cel pe care il meriti. Da, ingrijirea tenului este foarte importanta, inca din perioada adolescentei. Nu este o optiune! Face parte din igiena personala (deci obligatorie) si este bine ca, indiferent de varsta, sa respectam regula de aur a frumusetii: curatare, hidratare si exfoliere pentru un ten frumos si sanatos.

Avand in vedere ca respect cu sfintenie regula de mai sus, am testat pana acum foarte multe produse cosmetice. Despre multe dintre ele am scris pe blog, asa cum si astazi am sa va vorbesc despre un item care mi-a atras atentia: VisaCare de la Philips.

Ce este Philips VisaCare?

Philips VisaCare este un beauty gadget de microdermabraziune, care ofera pielii un aspect mai tanar si mai ferm. Efectul este vizibil in mai putin de o luna de zile. Tratamentul oferit de acest aparat se adapteaza oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil. Philips VisaCare foloseste tehnologia de salon chiar la tine acasa.

Cum functioneaza?

Philips VisaCare este prevazut cu doua capete, unul pentru tratamen al tenului normal si unul pentru tratament al tenului sensibil. Fiecare varf are o suprafata abraziva pentru a exfolia pielea. Astfel, indepartezi stratul de celule moarte, iar pielea este stimulata sa se regenereze mai rapid. Tratamentul periodic cu VisaCare ofera pielii un aspect mai luminos si ferm.

Sistemul Air Lift stimuleaza delicat microcirculatia prin masajul cu vid (vacuum). Prin actiunea combinata a masajului cu vaccum si  exfolierea, stimulezi productia de colagen si elastina, iar, in 4-6 saptamani, tenul va avea un aspect mult mai tanar.

Utilizare

Designul Philips VisaCare este conceput fara fir si astfel devine foarte usor de folosit. Se incarca 8 ore si poate fi intrebuintat pentru 3 saptamani de tratament. Fiecare sedinta necesita 5 minute, de doua ori pe saptamana.

Concluzia

Dupa prima utilizare tenul a devenit mai luminos, ferm si textura pielii mult mai fina.

Mai multe detalii despre produs puteti gasi aici cat si in filmuletul meu de mai jos. De asemenea il puteti gasi intr-un kit special in magazinele Douglas.

Va pup!

Photos by Rares Pulbere/Video Iuliana Popescu/Hair by Alina Cartu/Dress by Andreea BugaShot at Diseno Studio

Philips-visacare-carmen-negoita (5)

Philips-visacare-carmen-negoita (2)

Philips-visacare-carmen-negoita (4)

Summary
Article Name
Philips VisaCare
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply