To top
4 iun.

Jupiter City Pitesti Meeting

Dupa cum cred ca ati vazut si pe facebook, instagram & snapchat, weekend-ul  trecut am luat parte la Fashion Bloggers Meeting din Jupiter City, alaturi de Ioana Chisiu, Sandra Bendre, Ioana Grama & Deea Codrea.

Fashion bloggers meeting @Jupiter City Pitesti Fashion bloggers meeting @Jupiter City Pitesti Fashion bloggers meeting @Jupiter City Pitesti

Am postat cateva poze, dar nu v-am spus intreaga poveste. Si trebuie sa va zic ca desi am facut intr-o zi sute de kilometrii, in momentul in care am ajuns in Pitesti am uitat de toata oboseala. Am plecat de la Poiana Brasov, am facut o scurta oprire în Bucuresti si apoi am fugit cat am putut de repede catre Pitesti. Abia in momentul in care am ajuns mi-am dat seama cat dor mi-a fost de oras. De ce? Pentru ca daca nu stiati, am facut liceul in Pitesti la liceu si am atatea amintiri din perioada aceea.

Asadar am acceptat si cu mai mult drag invitatia primita de la Deea & Jupiter City Pitesti, ce are la baza conceptul „city in city”.

 Cum a fost? Au venit fete  pasionate de fashion, lifestyle si chiar si de blogging. Am vorbit cu ele despre tendintele din moda, culori si stituri dar si despre ceea ce presupune a avea un blog. Le-am raspuns cu drag la intrebari si am premiat o domnisoara foarte draguta din public. Ne-a placut foarte mult outfit-ul ei asa ca a primit un voucher H&M din partea Jupiter City.

Fashion bloggers meeting @Jupiter City Pitesti Fashion bloggers meeting @Jupiter City Pitesti

Vizita noastra la Pitesti s-a incheiat cu o masa la Dom Stehano, La Butoaie si cu o plimbare pe jos in centrul orasului.

Si da, am si facut putin shopping in Jupiter City pentru ca nu am putut sa ma abtin, trebuie sa mergeti si voi sa il vizitati, doar e cel mare retail park din judetul Arges. #mereucevainplus

Va pup!

Fashion bloggers meeting @Jupiter City Pitesti

Summary
Article Name
Jupiter City Pitesti Meeting
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply