To top
12 mai

Culori vii

Stii momentul acela in care numeri zilele pana la vacanta? Si eu! Desi nu ma deconectez niciodata cu adevarat de munca, astept acele cateva zile in care nu trebuie sa sar din pat cand suna alarma si nu trebuie sa alerg in o mie de locuri in timp ce telefonul suna non stop. Din pacate insa, mai avem de asteptat desi mintea noastra a zburat deja acolo.

Pantone a sesizat anul acesta dorinta noastra de a evada din rutina zilnica, din monotonia de zi cu zi si mai ales din stresul pe care il acumulam. Astfel, culorile anului 2016 (rose quartz si serenity) au fost alese tocmai pentru ca inspira o stare de liniste si calm.

Pentru ca deja gandul meu zboara la vara, la vremea frumoasa si la hainele colorate, sezonul aceasta m-am lasat purtata de tendintele pe care le-a adus (expresivitate si creativitate).

Dupa cum ati vazut si in postarile mai vechi, am ales de foarte multe ori tinute viu colorate pentru ca, va spun sincer, ma binedispun si imi dau o energie aparte.

Pentru aceasta tinuta am ales un palton de la Band of Creators, unul nude, care are aplicat in partea de jos un imprimeu colorat. Voi stiti deja ca imi plac foarte mult hainele si accesoriile confectionate de designerii romani asa ca nu o sa va surprinda ca mare parte din tinuta este compusa din creatii ale designerilor actuali.

Tocuri? Da, va rog! Serenity pentru ca ma duce cu gandul la un cer senin, de vara. Pe acestia ii gasiti la Musette.

Vara asta lasa-ti imaginatia libera, foloseste-te de culori si lasa-le sa te incarce cu energie pozitiva!

Kiss kiss

Photos by  Rares Pulbere

Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (6) Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (7) Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (11) Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (13)

Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (10)Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (2)Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (5)Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (4)Milan-Fashion-Week-vivid-colors-street-style (8)

Summary
Article Name
Vivid colors
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply