To top
27 ian.

Friday Giveaway

Una din dorintele mele pe 2017 a fost sa imi imbunatatesc blogul cu cateva rubrici noi. Prima dintre ele incepe astazi.

Cu o frecventa de 2 ori pe luna, „Friday Giveaway”  este locul in care imi doresc sa daruiesc unor citoare/cititori cateva din produsele sau serviciile, pe care le-am incercat eu si mi-au placut.

Cadoul de astazi o sa fie pe placul tuturor doamnelor, care stiu ca o privire sugestiva poate sa starneasca orice barbat. Mai ales ca se apropie si Valentine’s Day.

Genele, pentru ca despre ele este vorba, dau ochilor profunzimea de care au nevoie. Eu imi pun gene de 1 an si de cand le-am descoperit sunt foarte incantata. Natura nu m-a inzestrat cu gene lungi si curbate, asa ca intotdeauna apelam la rimel sau gene de unica folosinta atunci cand imi faceam un machiaj de seara.

Initial mi le-am pus ca sa imi usureze partea de makeup la Fashion Week, dupa care am devenit dependenta. Nu mai am nevoie de foarte mult machiaj la ochi ca sa am „the look”.

Dupa cum ati vazut si pe instastories sau snapchat eu mi le pun la Chic Lashes si am discutat ca impreuna sa facem cateva doamne fericite.

In cadrul concursului de astazi fiecare doamna, care imi lasa un comentariu va primi un discount de 20% la extensiile de gene in luna Februarie, iar o norocoasa va benefia de un serviciu complet gratuit.

Ce trebuie sa faceti?

– Like pagina Chic Lashes

– Un comentariu pe blog in care sa imi spuneti cat de importante sunt genele pentru dumneavoastra

Cel mai frumos comentariu va fi ales de echipa Chic Lashes pe data de 3 februarie, iar eu il voi comunica intr-un comentariu pe blog.

Nu uitati sa va lasati adresa mail, ca sa va putem contacta.

Mult succes.

One of my wishes for  2017 was to improve my blog with some new columns. The first one starts today.

With a frequency of two times per month, „Friday Giveaway” is the post where I want to gift to my readers some of the products or services that I have tried and loved.

Today a gift to please all the ladies, who know that with just a bat of an eye can change everything. Especially now, that Valentine’s Day approaches.

Lashes, because it’s about them, give your eyes the depth they need. I put my lashes one year ago and since I found them, I’ve been mesmerized.  Nature hasn’t endowed me with long and curved eyelashes, so I have always resort to mascara or disposable  false eyelashes when I did my evening makeup.

Initially I’ve used them to ease my makeup routine at Fashion Week, after which I became addicted. I do not need a lot of eye makeup anymore to have „the look”.

As you saw on Snapchat or instastories I go to Chic Lashes for mine  and I arranged with them to make a couple of ladies happy.

In today’s giveaway every lady who will comment will receive a 20% discount to lashes extensions in February, and one lucky  lady will benefit from a completely free service.

What do you have to do?

– Like page Chic Lashes

– Comment on the blog and tell me how important are your lashes

The most beautiful comment will be picked by the Chic Lashes team on February 3, and I will post the winner in a comment at this article.

Do not forget to include your email address, so we can contact you.

Good luck

5 Comments
 • Luciana Marc

  Genele lungi si frumos arcuite sunt probabil cea mai de efect parte a unui machiaj, iar cel mai important lucru este sa para cat mai naturale.
  Eu nu concep un look complet fara a pune ochii in evidenta, si de multe ori doar niste gene dese sunt suficiente pentru o privire de impact.

  ianuarie 28, 2017 at 10:37 AM Răspunde
 • Troscot Denisa

  Genele ne arata expresivitatea fetei, ne face sa fim senzuale. Cum Dumnezeu nu a înzestrat pe toată lumea, bine ca s a inventat acest lucru de a pune gene. La o ținută eleganta merge oricât niște gene false finuțe. Ele nu se vor demoda niciodată.

  februarie 1, 2017 at 2:09 PM Răspunde
 • Tache Cristina

  Genele lungi iti da o feminitate aparte. Ele nu se vor demoda niciodata. Iti asigura un make up in fiecare zi fara prea mare efort.

  februarie 1, 2017 at 2:19 PM Răspunde
 • Florentina

  Genele contureaza o privire patrunzatoare si plina de farmec iar daca ochii sunt mici trebuie pusi inevidenta cu ajutorul lor

  februarie 2, 2017 at 1:00 AM Răspunde
 • Areta Ilisei

  Genele iti confera o privire patrunzatoare si alte avantaje estetice incontestabile.

  februarie 3, 2017 at 9:46 PM Răspunde

Leave a reply