To top
12 sept.

Rutina mea zilnica cu Immortelle

Am descoperit L’Occitane acum 12 ani, aproximativ si eram obsedata de gama cu migdale, perfecta pentru pielea mea uscata. Iar acum pot sa spun ca am facut aceeasi pasiune pentru gama Immortelle.

Mixul dintre textura si miros m-a cucerit prima data, iar ulterior hidratarea care imi place mie. Sa ma trezesc dimineata cu senzatia ca nu ma strange pielea.

Photo & video by Cristian Pandia

Din fericire m-am numarat printre norocosii care au avut ocazia sa testeze inainte, cea mai noua inovatie din aceasta gama si anume Reset Nuit. Este un super concentrat si rar vorbesc cu atata entuziasm despre un produs, avand in vedere ca testez destul de multe lucruri pe mine. Si asta nu de acum, ci cu multi ani inainte sa ma apuc de blogging. Dar despre pasiunea asta de a incerca totul o sa va povestesc in alt post.

Revenind la Reset, textura uimitoare a acestui nou produs constă într-o combinație de micro sfere de ulei esenţial de imortele într-un gel translucid care se topește la contactul cu pielea. În plus, concentratul Reset mai conține extract de Gatuline, un activ natural cu un efect asemănător botox-ului, ce are o acţiune rapidă de netezire, și extract de maghiran, ce declanșează mecanismele de recuperare ale pielii pe timp de noapte.

 

Si asta spusa foarte stiintific si detaliat, dar practic senzatia este de hidratare, hranire, plus ingredientii activi pentru umplere a ridurilor, fac ca tenul sa arate dimineata mult mai luminos si mai ferm.

Eu folosesc toata gama de la demachiant, tonic, crema de ochi si de zi iar pentru seara ma bazez pe Reset Nuit. Mai multe detalii despre aplicare v-am povestit in video.

Si nu nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Mergeti in magazinele L’Occitane sau in farmaciile Sensiblu selectionare sa testati concentratul Reset, dar si intreaga gama si astept sa imi dati voi feedback. Sunt convinsa ca o sa va prinda Immortelle mania☺️

3 Comments
  • Natalia Blaj

    De la ce vârsta e recomandat Reset?
    Succes in continuare!

    septembrie 24, 2018 at 11:40 PM Răspunde

Leave a reply