To top
24 oct.

JOS PĂLĂRIA!


Kate Moss, Victoria Beckham și Cara Delevingne sunt doar câteva din vedetele care adoră pălăria. Inclusiv podiumurile marilor designeri au venit cu propuneri în acest sens. 
Să nu uităm că la începutul secolului XX, o femeie purta cel puțin două, trei pălării pe zi, în funcție de situație. Nicio femeie nu îndrăznea să se expună public fără pălărie. 
Astăzi lucrurile s-au schimbat, iar acest element nu mai ocupă un loc important în garderoba unei femei. Strălucirea pălăriilor de altădată se mai regăsește doar la câte un eveniment regal. 
Cu toate acestea, o fashionistă adevărată știe că în acest sezon, pălăria joacă un rol important. Chiar dacă uneori este dificil să construim o ținută în care să includem pălăria, să nu uităm ca până la urmă această problemă e doar o chestiune de exercițiu și curaj. În cazul în care startul vostru este timid, vă puteți uita la exemplul vedetelor menționate mai sus și învățați de la ele. (Kate Moss – vezi foto / Victoria Beckham – vezi foto / Cara Delevingne – vezi foto
Până data viitoare, nu uitați că semnătura voastră vestimentară înseamnă curaj, originalitate și feminitate!

Photographer / George Mărăcineanu & Leo Klim

Location / New York
 
 

 

No Comments

Leave a reply