To top
29 oct.

CHIPUL BUCURESTI MALL

 

Un concurs de frumusețe pentru fiecare dintre noi


București Mall sărbătorește toamna acesta 15 ani de la inaugurare printr-o campanie foarte interesantă. Doamnele și domnișoarele care au vizitat luna aceasta complexul comercial au avut ocazia să se înscrie în cursa pentru titlul Chipul București Mall. Sunt peste 250 de concurente intrate deja în competiție. Ele au fost fotografiate în ținute de stradă și fără machiaje special, pentru a dovedi naturalețea, într-un studio construit chiar în incinta mall-ului, iar publicul le poate vota intrând pe aplicația de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bucurestimall sau direct pe tabletele ce conțin aplicația și care sunt amplasate în incinta București Mall.

Se vor alege 15 finaliste, cu care o să am plăcerea să mă întâlnesc vineri 31 octombrie. Apoi, juriul, din care fac parte Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Săvuică și Răzvan Ciobanu, va vota online și va alege cinci finaliste. 

Împreună cu acestea vom avea câteva zile de pregătiri pentru marea finală de pe 5 noiembrie, eveniment la care maeștrii de ceremonie vor fi Dani Oțil și Răzvan Simion

În marea finală, juriul format din Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel,Dana Săvuică și Răzvan Ciobanu le va supune la probe și va alege câștigătoarea concursului Chipul București Mall. 
Ea va deveni timp de un an imaginea oficială a primului centru comercial modern din România, fiind recompensată cu un contract în valoare de 5000 de euro cu o agenție de modele profesionistă și cu o seară de vis alături de Bogdan Vlădău. Sună bine nu? 

De când am auzit de acest proiect am crezut că este o idee foarte bună, pentru că București Mall premiază frumusețea naturală.
Zilele trecute am făcut o scurtă plimbare în București Mall, pentru a vedea care este atmosfera și să mă întâlnesc cu câțiva dintre oamenii implicați in proiect.

 

 

 

 

În primul rând am trecut pe la Yves Rocher, pentru un retuș la machiaj. Yves Rocher este partenerul acestui concurs și, pe lângă faptul că le consiliază pe participante, oferă zilnic consultații gratuite și tipsuri pentru un machiaj reușit. 
Îi găsiți încă la fashion cornerul amplasat lângă Starbucks în București Mall. Eu iubesc produsele lor pentru că sunt realizate din extracte vegetale.  

 

M-am întâlnit acolo și cu Lala, MC-ul care a întreținut atmosfera în mall pe perioada acestui concurs, dupa care am trecut puțin pe la salonul Gett’s Hair Studio, cei care se vor ocupa de coafura concurentelor. 

 

Cu toti acești profesioniști voi avea plăcerea să lucrez începând cu 31 octombrie pentru ca finalistele să se simtă sigure pe ele în ultima confruntare, de pe 5 noiembrie.  
Mai multe detalii despre concurs și evenimente găsiți zilnic pe pagina de facebook București Mall.

SHARE WITH YOUR FRIENDS

Summary
CHIPUL BUCURESTI MALL
Article Name
CHIPUL BUCURESTI MALL
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
4 Comments
 • Gabriela - Catalina

  Mereu afisezi un zambet minunat.. de aceea si sufletul este atat de frumos!

  octombrie 29, 2014 at 2:38 PM Răspunde
 • Carmen Negoiță

  Multumesc Gabriela Catalina. Cred ca oamenii,care nu zambesc sunt foarte tristi. Este considerata terapie. 🙂

  noiembrie 2, 2014 at 10:30 PM Răspunde
 • Anonymous

  Buna! De unde este salopeta?

  noiembrie 3, 2014 at 11:31 AM Răspunde
 • Carmen Negoiță

  Salopeta este de la H&M. La fel si gulerul si sneakersii. Geanta este Zara. Salopeta este foarte versatila, iar culoarea este in tendinte.

  noiembrie 4, 2014 at 7:21 AM Răspunde

Leave a reply