To top
17 mart.

Bloggerii de moda in Ploiesti Shopping City

Timp de doua weekenduri, Ploiesti Shopping City a fost gazda bloggerilor care au incercat sa descopere ce ofera un mall din afara Bucurestiului. Toate activititatile au fost parte a programului Fashion & Beauty Corner. Si pentru ca la shopping este mai distractiv atunci cand mergi insotit, am facut echipa cu Silvia Postolatiev si am plecat sa exploram. Am incercat sa experimentam putin din toate, ca sa ne facem o idee cat mai corecta despre ce inseamna lista de magazine si posibilitatile de entertainment.

Ne-am inceput ziua cu un machiaj la Sephora, unde am descoperit noua mascara de la Benefit, dar si alte cateva produse interesante. Bineinteles ca am pus o gramada de intrebari domnisoarei care ne-a machiat, ca sa aflu preferintele ei in materie de produse de make-up si ingrijire. Intotdeauna fac asta cand lucrez cu oameni care au experienta, pentru ca de fiecare data aflu lucruri noi.

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (15)

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (1)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Koton etc dar si branduri romanesti, care imi plac, precum Poema. Am vazut insa si alte branduri de care nu auzisem.

Am trecut pe la Otter, Splend’or, Sensiblu, am fost la zona de billiard si bowling, dar din pacate nu am avut timp decat sa jucam putin billiard . Am promis insa, cu Silvia, ca data viitoare cand ajungem in Ploiesti o sa incercam o competitie.
La pranz, pentru ca amandoua suntem fan Paul, am ales sa mancam acolo. Eu recunosc ca tarta lor cu zmeura este una din marile mele slabiciuni si de obicei incerc sa stau departe, dar de asta a fost dezmat culinar. Am incercat un croissant cu zmeura de care nu stiam si care a fost absolut delicious, plus doua croissante cu seminte de floarea soarelui, pe care nu le-am vazut in nici o alta locatie Paul. V-am spus ca a fost o nebunie.

Dupa masa ne-am facut siesta la cafeneaua Caffeol, iar eu, bineinteles, am luat un ceai negru cu lapte, pentru ca nu beau cafea.

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (6)

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (7)

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (10)

Am urmarit si cateva prezentari ale colectiilor actuale din magazine, am spus ce ne place si ce nu ne place, am stat de vorba cu doamnele si doamnisoarele, care au avut parte de rasfat gratuit la Fashion&Beauty Corner, dupa care ne-am dat seama ca trebuie sa plecam acasa.

Era sapte seara. Din pacate, nu am reusit sa vizitam chiar tot, de film nu am avut timp, dar cu siguranta o sa mai dau o fuga intr-o zi. Fac 30 minute pana la Ploiesti, adica la fel cat fac si pana in centrul Bucurestiului.

Si am uitat sa va spun ca toata ziua ne-a tinut companie Bogdan Stoica, pentru a ne face pozele bineinteles.

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (2)

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (12)

Fashion bloggers in Ploiesti Shopping City (4)

Summary
Article Name
Fashion Bloggers in Ploiesti Shopping City
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply