To top
15 mai

Pantofi si Genti Fair @ Bucuresti Mall

Dragii mei,

Iubesc accesoriile, iubesc pantofii, am in garderoba multe modele, de diverse stiluri, si, cu toate acestea, intotdeauna gasesc o oportunitate sa imi completez colectia cu noi piese in tendinte.

Imi aduc aminte cu mare placere de prima pereche de incaltari la moda pe care am cumparat-o. Eram in liceu atunci, foarte mandra de pantofii mei portocalii cu talpa groasa. Tin minte ca am dat atunci echivalentul a 30 de dolari. Chiar imi faceam griji ca am cheltuit prea multi bani pe ei. A fost insa inceputul acestei mari pasiuni ale mele pentru aceesorii. An de an imi completam colectia cu noi modele.

Mai tineti minte sandalele cu platforma de acum 15 ani? Sau pantofii cu bot de rata? Ori cizmele acelea inalte si toc ascutit? Au fost, la vremea respectiva, ceva wow.

Voi ati purtat asa ceva?

E drept, acum traim alte vremuri, avem alta deschidere spre informatie, suntem la curent cu tendintele de afara.

Insa consider ca fiecare moda a avut frumusetea ei la vremea respectiva. Ne simteam speciale purtand pantofii, sandalele, cizmele respective, chiar daca acum privind in urma, am spune ca nu ne-am mai “urca” pe asa ceva.  

Pantofii si gentile spun fiecare o poveste. Sunt accesoriile care intregesc tinuta, detaliile care conteaza, elementele care ne definesc stilul si, desigur, unele din pasiunile mele. 

Daca simtiti la fel ca si mine, aflati ca in acest weekend puteti gasi o vasta selectie de pantofi si genti pentru toate gusturile la Shoes & Bags Fair, noul concept lansat de Bucuresti Mall.

Peste 15 magazine afiliate evenimentului ne asteapta la parterul mall-ului din Vitan cu reduceri si multe alte surprize.

Daca sunteti indecisi ce anume sa cumparati, sambata va dau intalnire la eveniment intre orele 16 si 19.  Voi fi acolo, in zonele de expozitie. Pana atunci imi puteti lasa un mesaj pe blog sau pe pagina oficiala de facebook si va voi oferi cu mare drag cate un sfat daca veti avea nevoie. 

Va astept sambata la Bucuresti mall sa discutam despre moda si sa facem shopping impreuna.

Va pup!

PS: In cazul in care nu aveti cum sa ajungeti in aceasta perioada, nu va intristati. Shoes and Bags Fair continua! Expozitia va fi gazduita si de Plaza Romania  in perioada imediat urmatoare.

Shoes and Bags Fair Bucuresti Mall (50)

Shoes and Bags Fair Bucuresti Mall (30)

Shoes and Bags Fair Bucuresti Mall (26)

Shoes and Bags Fair Bucuresti MallShoes and Bags Fair Bucuresti Mall (39)

Shoes and Bags Fair Bucuresti Mall (52)

Summary
Article Name
Shoes and Bags Fair @ Bucuresti Mall
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply