To top
9 iul.

Feeric Fashion Days la Sibiu – Part 1

Dragii mei,

Dupa doua zile incarcate, dar frumoase in Alba Iulia ne-am mutat in alt oras minunat, Sibiu, pentru partea a doua a Feeric Fashion Days.

Am inceput ziua de marti cu un moment foarte emotionant. Atipic Beauty a fost prezent pentru prima data in festival, iar eu impreuna cu 11 personalitati din domeniul fashion si colegele mele bloggerite am avut onoarea de a defila alaturi de 12 persoane in scaun cu rotile. Magda Coman, presendinta Asociatiei Open Heart mi-a declarat intr-un interviu ca isi doreste ca toate persoanele cu dizabiliati sa fie privite ca niste persoane normale, sa nu mai fie izolate sau discriminate, iar noi ne-am alaturat cu drag mesajului lor.

Ce a urmat a fost o explozie de culoare in cadrul Muzeului de istorie marca Concepto. O colectie spectaculoasa de toamna iarna, dar prezentata afara la 40 de grade. Tricotajele au fost preferatele mele, pe care o sa le port cu mare drag la iarna.

Ziua a continuat intr-un cadru #feeric, la Palatul Brukenthal Avrig, unde am avut din nou onoarea de a fi pe scena (ma gandesc sa ma reprofilez :)))). Impreuna cu Dana Savuica, Anama Ferreira din Argentina si Catalina Magee de la revista Trend Prive Magazine am fost invitate sa fim parte din show-ul argentinienilor de la Sarah Jessy Jones. O colectie la fel de plina de culoare, ca si cea de la Alba Iulia, dar cu multe alte elemente noi.

Iar prima zi din Sibiu s-a incheiat cu un show si mai de suflet. Prietena mea, Andra Handaric si-a prezentat colectia Isihia, in premiera pe scena Feeric Fashion Days. Pe Andra am cunoscut-o la inceputul anului 2014, la Londra, pe vremea cand facea un internship in atelierul marelui Gareth Pugh si de atunci am ramas fascinata de colectiile ei. Despre colectie nu stiu ce sa va spun mai intai, decat ca as fi luat-o pe toata acasa. Pozele sunt mult mai reprezentative decat orice descriere.

Dar zilele de #feeric nu se incheie niciodata asa. Dupa multa munca vine si distractia. Dj Sonia Rondini a intretinut atmosfera pentru inca cateva ore bune.

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (2)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (4)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (8)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (9)

Dormim putin dar a doua a zi o luam de la capat cu un show si mai spectaculos pe aeroportul din Sibiu. Romanian Designers by Afora si-au prezentat tinutele dintr-un avion al companiei Blue Air in fata unei audiente numeroase. Atat calatorii care au aterizat, cat si cei care urmau sa plece au fost parte din public.

Ca sa ne mai racorim putin dupa canicula din aeroport, am fost invitati la Villa Restaurant&Garden. Am fost primiti cu sampanie si mult drag in gradina lor racoroasa. Un moment binevenit avand invedere ca afara erau 39 de grade.

Spre seara ne-am mutat intr-un cadru mai prietenos si anume curtea Bisericii Evanghelice, unde Bianca Pop si-a prezentat colectia ei cu tenta religioasa, care a avut ca sursa de inspiratie orasul Amsterdam si cultura olandeza.

Ultimele patru show-uri ale zilei au avut loc in cadrul Redal Events unde si-au prezentat pe rand colectiile Mihher, Go Style -un grup de patru liceeni pasionati de pictura, Spencer, un brand romanesc pentru barbati si Lise Charmel, cunoscutul brand de lenjerie frantuzeasca.

Dupa ce ne-am terminat treaba a intat in scena DJ Dan Apetrei.

Si petrecerea continua pentru inca trei zile asa ca mai am multe sa povestesc.

Va pup!

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (13)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (15)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (17)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (18)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (19)Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (3)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (6)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (7)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (10)Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (12)


Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (16)

Feeric Fashion Days, Sibiu, Carmen Negoita (20)

Summary
Article Name
Feeric Fashion Days Sibiu - Part 1
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply