To top
10 sept.

Charles & Ron si Valea Fairy

Acum un an am descoperit acest loc de poveste, din pozele lui Alin Pandaru si am ramas foarte impresionata. Asa ca am plecat cu copiii intr-un weekend pe Transfagarasan si am mers hotarata sa vad unde se afla aceasta casuta desprinsa din Lord of the Rings. Pe afara arata incredibil, inca in constructie, dar cu un mare potential.

Anul acesta, cand am auzit ca prietenii mei de la Charles & Ron isi vor prezenta colectia lor la Castelul de Lut am fost foarte incantata. Abia asteptam sa vad cum a evoluat constructia, dar eram mai curioasa sa vad colectia. 

Ce a iesit a fost incredibil! Hotelul mai are putin, pana cand o sa fie gata sa isi primeasca clientii, dar chiar si in stadiul acesta arata spectaculos. Cat despre colectie nu pot sa spun decat ca am fost impresionata sa vad cum grafismele specifice casei se incadrau perfect in  peisajul acela de poveste.

Charles & Ron este un brand contemporan, din Malta, hainele realizate sunt foarte purtabile, dar de o calitate high-end. Isi prezinta colectiile la NYFW si la noi in Romania, in cadrul Feeric Fashion Week, pentru ca le plac locatiile si vibe-ul din Romania. Apropo de asta, in cateva zile o sa va arat in premiera pe retelele mele de socializare noua colectie de aici de la NY.

Sa va spun cate ceva despre colectia toamna – iarna, nu? Colectia vibranta este inspirata de combinatiile de culori ecleziastice, de decorul traditional & de luminile fatadei unei Basilici Malteze in timpul sarbatorilor unui sat meditaranean.

Rochii din matase si cape din lana fina super-feminine sunt asociate cu genti din piele Charles & Ron lucrate manual. Noile modele de genti sunt bazate pe stilul geanta, pe care Charles & Ron a avut onoarea sa il realizeze ca un cadou pentru ASR Regina Elisabeta a II a,  anul trecut.

Roz cardinal, rosu cald si galben sofran sunt mixate impreuna într-un model contemporan de culoare, iar culoarea semnatura roz cardinal, este, de asemenea, combinata cu o nuanta clasica de camel si evidentiata cu negru, care ramane un element de baza in colectiile Charles & Ron.

Pentru acest eveniment am purtat rochie Zara, parka Zara, botine Zara, clutch Yvy Bags si ochelari de soare Quay Australia.

Photography by Rares Pulbere

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (8)

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (1)

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (14)

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (12)

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (34)

 

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (3)

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (10)

charles-an-ron-at-castelul-de-lut (6)

No Comments

Leave a reply