To top
25 oct.

2 antrenamente de forta eficiente

Am ramas “datoare” cu un clip din seria “Hai sa fim in forma vara aceasta”, serie care nu s-a incheiat si va continua si in aceasta toamna. Trebuie sa ma gandesc la un alt nume. Poate ma ajutati si voi cu o idee. ?

Datoare pentru ca am postat clipul pe canalul meu Youtube si nu l-am share-uit cu voi pe blog si pe canalele de socializare. Eu zic sa ma urmariti pe youtube si sa fiti primii la curent cu tot ce postez acolo, pentru ca se intampla ca pe blog sa le postez cu putina intarziere. Subscribe, subscribe, subscribe!

In clip va povestesc despre doua antrenamente de forta eficiente, pe care daca le urmati constant, veti vedea rezultatele rapid.

Primul antrenament este ucrul cu greutatile la liber, weight training, pe care il realizez cu ajutorul unor filmulete primite de antrenoarea mea din Brasov, Carmen. Daca sunteti pasionati de sport, sigur o stiti de pe instagram.

Iar al doilea este electrostimularea. Eu ma antrenez la Body Time, unde dispun si de un antrenor dedicat pe durata sedintei.

Antrenamente mai detaliate si noi aparate, pe care le-am testat in urmatoarele episoade. 

Voi ce tipuri de antrenamente faceti si care vi s-au parut cele mai eficiente?

Video by Iuliana Popescu

No Comments

Leave a reply