To top
10 oct.

Ținute stylish inspirate de noua colecție de toamnă HUMANIC

Recunosc că pentru mine toamna este cea mai bună ocazie de a experimenta combinații în nuanțele preferate, camel, burgundy, culorile pământului, care se potrivesc perfect cu natura, dar și cu tendințele. Pe lângă reorientarea spre culorile sezonului, atunci când temperaturile scad, știu că trebuie să îmi programez o sesiune de shopping specială pentru încălțăminte. V-am tot vorbit despre cât de înnebunită sunt după accesorii, iar pantofii sunt primii pe care-i aleg atunci când îmi compun un outfit.

Toamna aceasta am descoperit noua colecție de la Humanic pentru care cu siguranță voi face o obsesie, deoarece este foarte verstilă, reușind să îmbine o mulțime de stiluri. După cum probabil ați mai observat prin pozele mele, am zile în care îmi place să mă îmbrac foarte elegant, office, iar altele în care am atâta treabă prin oraș, încât confortul este pe primul loc. Ei bine, colecția de toamnă de la Humanic mă ajută să mă simt confortabil întreaga zi și totodată să fiu stylish.

Photo by Iuliana Popescu

Dacă vă întrebați care sunt tendințele toamna aceasta și cum ați putea compune un outfit cool cu ajutorul încălțămintei din noua colecție Humanic, astăzi vă propun două ținute preferate de mine toamna aceasta, care v-ar putea inspira atât pentru o ieșire în oraș, cât și pentru o întâlnire business.

Pentru că moda anilor ’70 se menține în forță, iar eu o îndrăgesc foarte mult, am ales o rochie cu buline și volane în partea de jos, pe care am combinat-o cu o pereche de încălțăminte foarte elegantă, din catifea, în nuanța fructelor de pădure. Pentru un aer office, am adăugat un blazer simplu negru și un plic supradimenstionat, tot negru. Constrasul puternic între combinația alb-negru și catifeaua în nuanța toamnei, oferă întregii ținute un aer vintage, sofisticat.

În ceea ce privește a doua ținută am optat pentru un palton oversize în nuanța camel, de altfel un must have în ținutele casual de toamnă. Pentru a tempera negrul dominant din outfit, în partea de sus am optat pentru o bluză clasică cu dungi, în trend anul acesta. Și pentru că încălțămintea este piesa vestimentară-vedetă din acest articol, am optat pentru o pereche de cizme scurte cu aplicații metalice, foarte elegante, care transformă această ținută basic, într-una feminină și de efect.

Personal, m-am regăsit în cele două tendințe pe care le-am descoperit în noua colecție Humanic, însă am momente în care bocancii biker și o geacă de piele par a fi cea mai bună alegere pentru o ieșire cu prietenii în oraș. Iar pentru un eveniment special, m-aș orienta spre o pereche de cizme tip șosetă sau o pereche sexy de pantofi glitterly, piese statement sezonul acesta.

Acum vezi de ce ți-am zis la încept că voi face o obsesie pentru noua colecție Humanic? Pentru că într-o singură pereche de încălțăminte ,văd 4-5 moduri de a o purta ținute în stiluri diferite, este comodă atunci când sunt pe fugă o zi întreagă și perfectă pentru un fashion lover. Ce-mi pot dori mai mult?

Te invit și pe tine să descoperi noua colecție de la Humanic în magazine și să experimentezi toamna aceasta cum poți purta o pereche de încâlțăminte într-o mulțime de stiluri.

2 Comments
  • Ondina Bratulescu

    Hey, tinutele mele preferate sunt 11, 2 si 9!
    Kisses????????

    noiembrie 22, 2017 at 10:38 AM Răspunde

Leave a reply