To top
24 apr.

TREND REPORTS: TOAMNA-IARNA 14/15

 
Dragii mei
Nu a sosit incă nici vara, însă vă invit deja să descoperiți tendințele în modă pentru toamnă-iarnă 14/15 lansate de cele mai renumite case de modă din lume. Să înceapa defilarea!
 
 
NORMCORE
Normcore înseamnă banal, simplu, o ținută care nu atrage atenția nimănui. Normcore înseamnă negru, alb, gri sau navy, nici măcar un strop de culoare puternică. Noul cool se traduce prin a nu fi cool. Dar… ne concentrăm pe atitudine și personalitate.
 
 
60’s
În sezonul rece vom călători cu mașina timpului și ne vom opri în anii 60. Saint Laurent, Valentino sau Louis Vuitton au reschițat siluetele sixties. Te poți inspira de la Twiggy, Jackie Onassis, Brigitte Bardot, Pattie Boyd sau Jane Birkin.
 
 
 
RAVE PRINTS
Se anunță o toamnă dinamică. Printul dă vibe-ul! Motive pop art, grafisme combinate într-un mod frenetic, aproape neașteptat, culori vibrante. Toate parcă vin din zona muzicii electronice. Așa că… Rave on!
 
 
COLOR THERAPY
Uitați de culorile terne! Paleta cromatică e vibrantă. Joseph Altuzarra este maestrul celei mai tari combinații de culori, roz cu verde. Da, aceasta este considerată cea mai cool asociere de culori pentru sezonul rece.
 
 
KNITING FACTORY
Remembering grandmother’s knit technique. How was that? One up, one behind. The knitwear is back again this fall!
 
 
FUR REAL
Înfruntăm intemperiile vremii cu cele mai călduroase blănuri. Și nu oricum! Designerii ne propun variante îndrăznețe, blănuri în culori tari pentru un look amazing!
 
 
SHEER EVENING
Pentru seri speciale, rochii speciale. Se poartă lungimile maxi, din broderie și cu transparențe. Corpul pare pur și simplu tatuat. How cool is that?!
  
SHARE WITH YOUR FRIENDS:

Summary
Article Name
TREND REPORTS: FALL-WINTER 14/15
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply