To top
15 iul.

THE COLOR RUN


Dragii mei,

Duminică am participat la cursa The Color Run – The happiest 5k on the planet, care a avut loc în Cluj-Napoca. Mi-am dorit să ajung la prima ediție din primăvară, de la București, dar, din păcate, nu am fost în oraș la acea dată. Așa că mi-am programat ca în weekend-ul ce tocmai a trecut să experimentez această nebunie frumoasă, și să vizitez în același timp minunatul oraș.
Color Run este un eveniment internațional care promovează sănătatea și mișcare și, în același timp, bucuria de a face acest lucru într-un grup atât de mare fără să simți efortul atât de intens. Este o inițiativă lăudabilă, care a luat o mare amploare și în România de anul acesta, iar asta mă bucură foarte mult. Pictarea participanților, muzica antrenantă și atmosfera de sărbătoare fac acest eveniment să fie îndrăgit de oameni de toate vârstele.
Cum m-am simțit? Ca și cum aș fi mers la o peterecere tematică, adică genial! Super atmosferă, oameni frumoși și relaxați, care au venit să danseze și să se distreze. Toată lumea vorbea cu toată lumea și nu pentru că ne cunoașteam, ci pentru că aveam cu toții acea stare de bine. Am fost foarte impresionată de o familie care a venit cu cei doi copii mici la cursă. Fetița avea în jur de un an. Bineînțeles că nu am ratat momentul și că am facut o poză cu ei – fetița care este adorabilă (vedeți pozele).
Dar, cum cuvintele sunt prea puține ca să exprim tot ce am trăit acolo, las fotografiile să vorbească în locul meu.

PS: Dacă vrei să participi și tu la cursa în culori mai ai o șansă – pe 26 iulie, la Mamaia. Intră pe www.colorrun.ro pentru detalii.

 

 • Photography by IULIANA POPESCU
 • Location CLUJ-NAPOCA

SHARE WITH YOUR FRIENDS

1 Comment
 • Gabriela

  Multumim pentru cuvintele atât de frumoase, Carmen Negoita! Imi place acest blog foarte mult, iar tinutele sunt extraordinare! Ne bucurăm sa avem acea poza împreuna, si multumim totodata pentru ea, iar cea cu fetita mea e de pus in rama 🙂
  Spor si numai bine!
  Gabriela Morutan

  iulie 23, 2014 at 7:07 PM Răspunde

Leave a reply