To top
14 oct.

Fashion bloggers sarbatoresc traditia romaneasca in Maramures

Dragii mei așa cum ați văzut în foarte multe poze pe Instagram și Facebook, eu împreună cu alte 15 bloggerițe am petrecut un weekend 100% românesc, la invitația colegei și prietenei noastre Laura Maxim. Și ce zonă este mai potrivită pentru asta, dacă nu Maramureș? 
Și ca să ne simțim cât mai de-ai locului, într-una din zile am hotărât să purtăm și ceva tradițional. Nu era prima dată când îmbrăcam un port popular, lucru despre care v-am povestit într-un post mai vechi (vezi materialul aici), dar de data aceasta trebuia să îmbinăm tradiția cu modernul, într-o manieră cât mai personală, iar asta devine foarte interesant când ești înconjurată de 15 fete cu imaginație. 
Dacă ați văzut deja posturile colegelor mele v-ați dat seama că fiecare și-a pus amprenta personală asupra ținutei, cum de altfel am făcut și eu. Chiar dacă eu consider că mă prind mai bine ținutele masculine, de data aceasta am optat pentru rochie de la Iiana, o piesă superbă, pe care bineînțeles că am accesorizat-o cu o pălărie, specific mie. Cum se îmbină o ie românească Iiana cu Alexander WangTop Shop și Yves Saint Laurent vă las pe voi să decideți. Dacă vi se pare o ținută interesantă promit ca la următorul Fashion Week să reprezint România cu o ținută românească autentică.
Iar  mulțumirile mele, pentru weekendul minunat merg în primul rând la gazda noastră Laura Maxim – www.fashionhypnotised.com, care a organizat această frumoasă reuniune. De asemenea mulțumesc Hotel Romanita Recearestaurant Lumiere Lumiere, celui mai inedit train hotel Carpatia Express și tuturor oamenilor de acolo, care ne-au primit cu mult drag și nu în ultimul rând www.iiana.ro, pentru rochia mea deosebită.
 
PHOTOGRAPHY BY IULIANA POPESCU
Summary
Article Name
Fashion bloggers celebrating Romanian tradition in Maramures
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply