To top
4 mart.

Tocuri turcoaz la Saptamana Modei de la Londra

Dragile mele prietene,

Ma bucur tare mult sa va reintalnesc. Banuiesc ca ati observat faptul ca in ultimul timp am absentat pe blog. Dar am lipsit motivat. Sa o luam cu inceputul. In primul rand interfata site-ului meu a suferit ceva modificari si sper ca e in continuare pe placul vostru. Am hoatarat sa fac acest lucru pentru imbunatatirea setarilor de blogging. In al doilea rand, m-am pregatit intens pentru London Fashion Week si Milan Fashion Week. Despre toata aceasta aventura o sa va povestesc in urmatoarele posturi pe blog. Iar in al treilea rand am pregatit o colectie capsula de pantofi in colaborare cu Ana Parvan.

Stiu ca ati auzit despre mine ca sunt o mare admiratoare a pantofilor si ca detin o colectie impresionanta. Ei bine, da. Asa este. Trebuie sa recunosc ca sunt mult prea vulnerabila in fata atator tentatii. Acum, eu va tentez pe voi cu o colectie de pantofi creata impreuna cu brandul Ana Parvan. Astazi debutez cu prima pereche de stiletto. Intr-o culoare puternica, simpli, eleganti si so… stylish. De altfel, am mizat pe feminitate, eleganta si culori in tendinte. Insa, la polul opus am pregatit si o serie de pantofi masculini pentru femeile puternice. Mai multe o sa aflati cat de curand.

Vestea buna e ca in curand acesti pantofi vor putea fi achizitionati online. Da, echipa mea lucreaza asiduu pentru lansarea unui shop online. Daca nu mai aveti rabdare, puteti sa imi scrieti in privat pe urmatoarea adresa de email: contact@carmennegoita.com.

Va imbratisez cu drag! Pe curand.

Photography by Rares Pulbere

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto7

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto1

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto3

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto4

London

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto8

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto5

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto6

London Fashion Week, Carmen Negoita, Shoes collection, stiletto9

Summary
Article Name
Turquoise heels at London Fashion Week
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply