To top
18 sept.

Sephora provoaca la frumusete

Sephora Beauty Challenge

Cum spuneam si in postul trecut, machiajul si ingrijirea au un rol esential in viata noastra. Ne ajuta sa ne evidentiem trasaturile si ne da incredere in noi.

De cand am inteles acest lucru am devenit pasionata de toata aceasta industrie, care ma ajuta sa evoluez in fiecare zi.

Cele 5 beauty tips-uri scurte ale mele:

– sprancenele naturale pun in evidenta ochii si contureaza armonios fata

– un masaj de 10 min seara si o masca te ajuta sa radiezi dimineata. O sa va arat in curand un mic turorial foarte practic si fara costuri mari despre ritualul meu de masaj.

– un blush cremos aplicat foarte discret iti da un aer fresh, ca si cum v-a inrosit putin soarele.

– masca de curatare de 3 ori pe saptamana. Curata celulele moarte, iar tot ceea ce puneti pe piele ulterior are un efect mult mai mare.

– creionul de buze aplicat pe toata buza dureaza mult mai mult. Atentie insa sa nu fie foarte uscat.

Daca aveti si voi alte trucuri de frumusete va astept sa le impartasiti cu mine, pentru ca sunt dornica de informatii.

Iar eu mai am o surpriza pentru voi pasionatii de beauty. De fapt nu eu, ci Sephora care vine cu un concurs foarte frumos. Daca nu ati aflat inca de el va las toate detaliile aici.

Sephora Beauty Challenge este o emisiune concurs, intr-un format unic, care se va difuza pe pagina lor oficiala de Facebook, in perioada 4 septembrie-10 noiembrie. Filmuletul aici.

Cei sapte finalisti vor fi supusi unor probe inedite pentru a-si demonstra aptitudinile in materie de makeup,  fiind notati de un juriu profesionist.

Cum se va desfasura emisiunea?

Acest concurs este impartit in doua etape: preselectie si concurs. Participantii alesi din etapade preselectie vor primi o serie de provocari pe care vor trebui sa le indeplineasca.

Un juriu profesionist va evalua provocarile care testeaza abilitatile si creativitatea participantilor in materie de make up. Atunci cand primesc o provocare, fie ca sunt  acasa sau la Sephora in studio vor  primi totodata toate produsele si uneltele necesare. De cele mai multe ori provocarile sunt limitate de timp.

Cum va puteti inscrie?

  1. Trebuie sa inregistrati si sa incarcati pe profilul vostru de Facebook un tutorial video de maxim 10 minute, in care sa arati cum se face un machiaj “ Ultra Graphic Eyes”
  2. Dupa ce ati realizat tutorialul trebuie sa intrati pe aplicatia de inscriere si sa completati toate datele cerute .

Cine va juriza?

Un juriu de profesionisti din domeniul beauty vor urmari performanta participantilor, la fiecare provocare folosind un set de criterii prestabilite.

Cine poate participa la concurs?

Pot participa pasionatii de make up, cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul in Romania. De asemenea trebuie sa aveti cont de Facebook si ideal ar fi sa fiti familiarizati cu internetul, in general! Usor nu?

Si pentru ca orice concurs are si o miza, puteti castiga unul din aceste premii:

Locul 1: Voucher Sephora in valoare de 4000 de lei, un curs de makeup sustinut de Andra Manea si o invitatie pentru doua persone la Sephora Party.

Locul 2: Trusa cu produse in valoare de 2500 de lei si o invitatie pentru doua persone la Sephora Party.

Locul 3: Trusa cu produse in valoare de 1500 de lei si o invitatie pentru doua personae la Sephora Party

Iar mie nu imi ramane decat sa va urez mult mult succes si sa ne vedem la party! ?

Kiss kiss

My kind of dinner in town! Until then just a great photo shooting with @postolatieva! Soon will be revealed! Wearing this amazing dress from @hm and golden sexy sandals from @ana_parvan

Summary
Article Name
Sephora Beauty Challenge
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply