To top
15 sept.

Care este varsta la care ne simtim cel mai bine in pielea noastra

Care este varsta la care ne simtim cel mai bine in pielea noastra? Multe femei se feresc sa isi spuna varsta si nu inteleg de ce. Din experienta stiu ca, pe parcurs ce inaintam in varsta, suntem mai sigure pe noi, mai constiente de atuurile noastre, prin urmare mai libere.

De curand am gasit o poza de acum vreo 7-8 ani, in care purtam o rochie care inca se mai gaseste in gardroba mea.  No comment vivazi de cum aratam atunci si ce atitudine si stil aveam.

De ziua mea, am zis sa fiu autoironica si sa fac comparatie intre anii mei de „tinerica” si cei 35 pe care ii implinesc azi.

Concluziile pe care le-am tras in urma acestei analize (pe unele le stiam de mult):

1. Banii nu inseamna stil. Am avut si am piese de la designeri foarte cunoscuti, dar nu stiam sa le port, iar acum am tinute mult mai ieftine, de la branduri de mass market, care compun un outfit impecabil.

Stilul inseamna sa fii un om asumat, sa-ti cunosti calitatile, dar si defectele. Stilul inseamna cautare, evolutie, perfectionare.

2. Coafura si culoarea parului imbatranesc sau intineresc vizibil. Este evident, nu? Asa ca aveti grija pe mana cui va lasati la salon.

3. Machiajul are un rol important si te invata sa iti evidentiezi trasaturile, insa e mult mai important procedeul de ingrijire a pielii. Tenul meu s-a transformat mult in bine, dupa masaje faciale, lasere de stimulare a colagenului, mezoterapie, criogenie si alte tratamente facute de-a lungul anilor.

4. Sportul ne face sa aratam bine, sa ne simtim sexy si asta se vede in atitudine. Asa ca este momentul sa luam atitudine. Unii barbati vor casnice acasa, dar tot dupa cele sexy tanjesc. Asa ca, mai bine sa ne pazeasca ei pe noi, nu noi pe ei.

Este important, prin urmare, sa investim in noi insine, sa studiem, sa experimentam si sa evoluam. Un stil de viata frumos si sanatos, bazat pe o mentalitate deschisa ne infrumuseteaza atat pe interior, cat si pe exterior.

Happy Birthday to me!!!

carmen-navy

carmen-negoita-varsta-potrivita1

carmen-negoita-varsta-potrivita4

carmen-negoita-varsta-potrivita2

Varsta la care ne simtim cel mai bine in pielea noastra

Summary
Care este varsta la care ne simtim cel mai bine in pielea noastra
Article Name
Care este varsta la care ne simtim cel mai bine in pielea noastra
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
2 Comments
 • Alexa

  La multi ani, Carmen! Este o placere sa te urmaresc in traseul tau frumos prin viata. Determinarea ta ar trebui sa fie o inspiratie pentru toata lumea. Keep up the good job! 😉
  P.S. Iti sta superb cu parul scurt!

  septembrie 16, 2015 at 11:11 AM Răspunde
 • Teodora

  La multi ani fericiti!!! Sunt absolut de acord cu toate cele patru puncte expuse, tocmai de aceea nici macar o secunda nu imi doresc sa am din nou 18-20 de ani.
  http://toodear.ro

  septembrie 16, 2015 at 12:39 PM Răspunde

Leave a reply