To top
10 oct.

Aparitie noua in oras Magazinul Furla

Imi amintesc cu drag de prima mea geanta Furla, pe care o am si in ziua de astazi. Este destul de incapatoare, neagra si mi-am cumparat-o din Roma. Acum 10 ani brand-urile mari nu prea erau prezente pe piata din Romania.

Astazi, din fericire, avem acces la toate acestea cu mai multa usurinta.. Cand am primit invitatia de a vizita noul magazin Furla, din Baneasa Shopping City, am fost super incantata. Am profitat si mi-am ales si 2 genti pentru tinutele de la NYFW, pe care le-ati vazut cu siguranta pe instagram si snapchat.

Da, mi-a fost foarte greu sa ma decid dupa ce am intrat in magazin si am vazut toate minunatiile. Cand iti place un model si il vezi in toate variantele de culoare, incepi sa iti imaginezi cate combinatii ai putea face cu fiecare dintre ele. Asa ca am stat mai bine de o ora ca sa ma decid si desi sunt o persoana iubitoare de culori puternice, am ales un mini sac negru si o geanta medie rosie. Clasic, nu? ?Ne cumparam zeci de genti, dar mai mereu alegem varianta safe.

Geanta rosie a fost totusi ceva nou pentru mine. Nu este intotdeauna prima mea optiune cand vine vorba de genti, dar in ultimul timp rosul a capatat destul de mult teren in garderoba mea.

Dar inca visez la mini gentile Furla, in nuante de galben, roz si albastru. ? Una cate una isi vor face loc in colectia mea…. sunt sigura. Si o sa va arat in curand colectia mea, care nu este deloc neinsemnata. Asa sunt bloggerii, obsedati de nou si de tendinte. ?

Si ca sa intelegeti ce zic trebuie sa faceti un drum la magazinul Furla, din Baneasa Shopping City. Cereti sa va uitati la sertarele perfect amenajate, super colorate si sunt sigura ca veti vizualiza viitorul vostru dressing

Dar gata cu visarea. Eu am plecat sa vizitez Barcelona, cu noua mea geanta rosie Furla….bineinteles. ?

Enjoy the pictures. ♥️ And check #furlafeeling to see the big family

Photos by Alexandru Chisoceanu

furla-in-baneasa-shopping-city1

furla-in-baneasa-shopping-city5

furla-in-baneasa-shopping-city

furla-in-baneasa-shopping-city10

furla-in-baneasa-shopping-city6

furla-in-baneasa-shopping-city7

furla-in-baneasa-shopping-city11

No Comments

Leave a reply