To top
5 nov.

Cum transformi o tinuta sporty chic intr-una de cocktail

Evident prin pantofi, accesorii si mici alte detalii! Am mai spus acest lucru si cu siguranta nu o sa fie ultima data cand repet asta.Orice tinuta aparent banala poate sa fie schimbata cu ajutorul catorva elemente bine alese, intr-un look de impact. Aceste elemente depind foarte mult de stilul pe care il are fiecare si de stilul tinutei alese, bineinteles.

Photos by Iuliana Popescu

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-2

Pentru mine, pantofii reprezinta de fiecare data  „salvarea”, ca sa spun asa.  Pot schimba orice outfit printr-o pereche de #pantoficuatitudine. 

#pantoficuatitudine  reprezinta o stare de spirit, dar si numele unei campanii realizate de Tezyo si Dana Rogoz. Daca nu stiati inca cine este TEZYO,  Tezyo este un shop multibrand dezvoltat de Otter Distribution, cu produse cool & fresh si o retea de magazine in toata tara. De asemenea, acum au un concurs simpatic la care premiul cel mare este un city break in Milano. Awesome, nu?

Eu am acceptat cu drag provocarea de a trece de la o tinuta la alta cu ajutorul accesoriilor. 

Jeans sau pantalon scurt, plus o pereche de sneakersi foarte comozi si un rucsac incapator reprezinta combinatia ideala pentru o tinuta casual, mai ales cand am foarte mult de alergat. 

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-6

Dar pentru o zi de intalniri mai pretentioase, sau un cocktail seara am optat pentru o fusta de piele dreapta si cizma-sanda cu un model deosebit. 

Restul depinde de atitudine, bineinteles!!! De fapt asta si  inseamna #pantoficuatitudine. Pantofii potriviti cu atitudinea potrivita.

Si pentru ca vreau sa intrati si voi in comunitatea #pantoficuatitudine am o surpriza pentru voi. Postati pe facebook sau instagram o poza cu cei mai interesanti pantofi pe care ii aveti, cu hashtagul #tezyoXcarmennegoita si puteti castiga unul dintre cele 3 vouchere de reducere 30%.

Concursul dureaza o saptamana! Succes!!!

Kisses

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-8

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-1

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-14

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-3

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-7

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-10

cum-transformi-o-tinuta-sporty-chic-in-una-de-cocktail-11

No Comments

Leave a reply