To top
7 nov.

Totul despre Power Plate

Mereu am fost atrasa de tot felul de aparate de sport, de remodelare corporala, adica de tot ce tine de intretinere corporala si faciala. 

Inca de pe vremea cand nu aveam blog citeam revistele glossy, inclusiv paginile de noutati in domeniul frumusetii sau cautam online ce a aparut nou,  iar ceea ce mi se parea interesant testam. 

Chiar de atunci am descoperit Power Plate-ul, despre care o sa va povestesc astazi, dar si Cellu M6, hidrocolonoterapia si multe multe altele despre care o sa tot scriu. 

Sunt un mare beauty/young addict si imi place sa share-uiesc cu voi tot ce incerc. 

Power Plate-ul l-am incercat prima data la un spa, ulterior intr-o sala, iar de cateva luni acasa la mine, dar o varianta mai mica de aparat. Daca ati vazut snapchat-urile mele sau live-ul de pe facebook stiti despre ce vorbesc. 

Este un aparat care se foloseste atat pentru slabit, tonifiere, cat si in fizioterapie. Foloseste vibratiile multidirectionale si creeaza 25-50 de vibratii pe secunda, ceea ce forteaza organismul sa raspunda de fiecare data si duce la cresterea capacitatii de coordonare, la cresterea stabilitatii, fortei si rezistentei.

Se fac antrenamente scurte, de 15 min, dupa diferite scheme care vin odata cu aparatul. 

Este foarte bun de folosit pentru cei care fac recuperare, dar si pentru cei care doriti sa slabiti & sa cresteti rezistenta la efort, va recomand sa il folositi in combinatii de antrenament. 

Am mai spus si o sa tot zic, pentru doamnele care vor rezultate foarte rapide. Trebuie actionat din mai multe directii si anume: dieta echilibrata, sport cat mai variat, dar constant si tratamente corporale. Este reteta care la mine a functionat de fiecare data. 

Enjoy the workout and have fun

Kisses

Photos by Rares Pulbere / Location Piatra Online

totul-despre-power-plate-5

totul-despre-power-plate-1

totul-despre-power-plate-3

totul-despre-power-plate-8

totul-despre-power-plate-2

totul-despre-power-plate-9

totul-despre-power-plate-7

totul-despre-power-plate-10

No Comments

Leave a reply