To top
18 iul.

Lansare Meli Melo Deco in Park Lake

meli melo deco park lake

Buna dragii mei! Vin cu vesti noi si un un proiect frumos, si anume cea mai recenta colaborare a mea, cu brandul Meli Melo. Sunt fericita ca am fost aleasa, impreuna cu alti 4 influenceri din Romania, din diferite domenii ce am contribuit la amenajarea unor spatii creative in cadrul noului concept de design interior: Meli Melo Deco, cel mai nou magazin conceptual din trustul brandului de accesorii Meli Melo.

meli melo deco

Meli Melo Deco a avut deschiderea oficiala in cadrul Park Lake Mall, si a fost primit cu bratele deschise si mult entuziasm atat de fanii Meli Melo, cat si de noi, cei care am ajutat la crearea unui spatiu special si inovativ, ce va va inspira cu siguranta alegerile in materie de decoratiuni.

Am fost incantata sa iau parte la deschiderea oficiala a magazinului de decoratiuni interioare, alaturi de prieteni si familie, si m-a bucurat mult sa vad ca oamenii din jurul meu au gusturi frumoase si au apreciat acest concept.
Am primit cu mare drag atat invitatia de a participa la evenimentul de inaugurare cat si de a fi unul dintre cei 5 designeri care am amenajat aceste “corner-uri” speciale in interiorul magazinului, prin care ne-am transpus cate putin din imaginatia si creativitatea noastra in domeniul de decoratiuni interioare. Fiecare cu profesii diferite, dar cu aceeasi pasiune si dragoste pentru designul interior, decoratiuni si detalii care transforma chiar si cele mai simple spatii.

Corner-ul meu s-a numit “Exotic Relaxation Corner”, iar intentia tuturor a fost sa oferim vizitatorilor idei inedite si creative de styling interior. Mi-a placut la nebunie ideea si initiativa, si am fost extreme de mandra sa ma aflu printre participanti. Ce este asadar ‘un coltisor exotic de relaxare’, asa cum l-am numit eu? Ei bine, fiind pasionata de calatorii in destinatii exotice, ideea mea a avut la baza transpunerea vizitatorilor in alta lume. Am vrut sa aduc putin din oaza aceea de relaxare pe care o descopar eu de-a lungul calatoriilor in casele fiecaruia dintre noi, aducand de asemenea un touch personal, care sa ma reprezinte si sa le ofere oaspetilor o mica parte din mine.

meli melo deco

Celelalte cornere inedite au fost create de Adela Parvu, “Picnic pe tarasa”, Mihaela Radu, “Wild elegance table setup”, Carli Marian, “Baie de inspiratie marina”, si Irina Cucu, “Reading corner in living”.

irina cucu meli melo deco

mihaela rada meli melo deco

Magazinul Meli Melo Deco este unul dintre cele 4 deja existente in Bucuresti, celelalte aflandu-se in galeriile comerciale din Centrul Orhideea, Cora Pantelimon si Auchan Titan.
Puteti vizita magazin Meli Melo Deco in Park Lake Mall, la etajul 1. Nu o sa va para rau!

Va pup cu drag, si abia astept impresiile voastre dupa ce vizitati magazinul!

meli melo deco

meli melo deco

mihaela rada meli melo deco

meli melo deco

exotic corner meli melo deco

adela pirvu meli melo deco

carli marian meli melo deco

2 Comments
  • carmi merisanu

    Un astfel de locusor este binevenit. Te relaxezi si mai faci ceva cumparaturi pentru casa. Perfect!

    septembrie 27, 2017 at 12:50 PM Răspunde

Leave a reply