To top
4 aug.

5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani

Am fost provocata acum cateva saptamani de Floria.ro (care implineste 5 ani frumosi) sa scriu 5 sfaturi pentru mine, cea care eram acum 5 ani. Abia pe la Cluj, relaxata am reusit sa imi fac timp pentru o mica retrospectiva.

Am realizat ca au trecut 5 ani de cand am schimbat prefixul cu 3, 5 ani de cand am divortat, 5 ani de cand am cautat sa imi schimb domeniul de activitate. Cum ajungi de la industria hoteliera, wellness club la lifestyle blogger si restaurant raw vegan? Nu am nici cea mai mica idee, dar imi place al naibii de mult ceea ce fac acum. Bine, recunosc ca si perioada in care am lucrat la clubul de wellness a fost o perioada frumoasa din viata mea. Anyway!

Ce mi-as spune mie?

Draga Carmen,

1. Exista viata dupa divort!!!!Oh, da. Libera sa te descoperi ca persoana, sa comunic libera, sa descoperi oameni, libera sa citesti reviste fashion fara sa te critice cineva. Si mai zic inca o data: OH, DA!!!

2.  Crezi ca deranjul din casa este cea mai mare problema? Asteapta sa ai copii adolescenti. Ceea ce s-a si intamplat. Acum avem probleme de genul: la ce ora intram in casa, pe cine putem sa invitam acasa cand nu este mama, cum sa nu radem la glumele proaste ale unora doar ca sa le fim pe plac si multe, multe altele.

3. Daca vrei sa fii in forma peste 5 ani incepe ACUM! Anul trecut eram nemultumita pentru ca abdomenul meu nu era foarte sculptat. Anul acesta imi doresc sa fie macar cum era anul trecut. Adica intotdeauna vreau mai mult, dar nu ma antrenez mai mult. Sper macar sa reusesc sa fiu constanta, pentru ca timp nu am oricum niciodata.

4. Nu te stresa!!! La 35 de ani o sa arati mai tanara decat acum :))))) Dupa nu stiu cate incercari hairstylistice cred ca am ajuns la coafura care ma reprezinta. Nu garantez insa ca nu o sa ma plictisesc de ea.

5. Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singura! Intelepciunea asta vine odata cu varsta, cand intelegi ca doar 0,01 din prietenii sunt adevarate si familia este tot ce ai real.

La multi ani Floria.ro!!!

Carmen-Negoita-Blog

Carmen-Negoita-Blog

Carmen-Negoita-Blog

Carmen-Negoita-Blog

Carmen-Negoita-Blog

Summary
5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani
Article Name
5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
4 Comments
 • Ana Maria Blog

  Foarte frumos articolul, l-am citit cu drag 🙂

  http://fashionsofa.net

  august 6, 2015 at 10:03 AM Răspunde
 • Claudia

  Esti o femeie frumoasa, puternica si inteligenta! Tot raul spre bine , nu? :-p

  septembrie 30, 2015 at 9:38 PM Răspunde
 • carmi merisanu

  Esti un om absolut minunat. Te admir extrem de mult.

  septembrie 27, 2017 at 12:52 PM Răspunde

Leave a reply