To top
14 feb.

Adevarul gol-golut

“Nu-ti pecetlui buzele in fata celor carora ti-ai deschis inima.” spunea Charles Dickens. De ce ar trebui sa procedam astfel? Pentru ca iubirea inseamna comunicare si intimitate. Desi traim intr-o societate obsedata de comunicare, in realitate interactiunile interumane au ajuns sa isi piarda profunzimea si sa se limiteze, de cele mai multe ori  la „smiley faces”. 

Oamenii au uitat ce inseamna adevarata relationare bazata pe dialog, cu emotie, sentimente si sinceritate. Multi considera ca a fi transparent in fata partenerului sau a prietenilor inseamna sa fii gol, adica expus, vulnerabil. Insa cine nu isi traieste iubirea intr-un mod sincer si asumat nu poate spune ca a trait cu adevarat! 

Poate ar fi timpul sa ne dezbracam de temeri, de angoase, de sentimentele egoiste si sa intelegem ca iubirea impartasita prin toate metodele posibile inseamna de fapt sa traiesti. 

Cea mai buna modalitate prin care putem sa ne aratam afectiunea este in mod direct, verbal. Dar in zilele noastre am ajuns sa comunicam cat mai mult pe Whatsapp, Facebook sau cine stie ce noi retele de socializare, cu fel de fel de emoticoane care nu au nici o substanta. Multi dintre noi au uitat cat de romantic si personal este o scrisoare scrisa de mana. Sentimentele asternute pe hartie,puse intr-un plic pe care il deschidem tremurand de emotie, o scrisoare pe care o pastram apoi in biblioteca cu amintiri au o valoare mult mai mare, decat un mesaj efemer.Scrisorile nu sunt desuete, nu sunt de moda veche si nu se vor demoda niciodata.

Iubiti si lasati-va iubiti!

Photo and retouching by Rares Pulbere
MUA Criatian Buca
Art Director George Enache

carmen-negoita-what-to-wear-on-velentines-day
Summary
Article Name
The naked truth
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply