To top
1 dec.

Ia romaneasca – accesoriu fashion


Astazi de 1 Decembrie, toata lumea isi aduce aminte sa fie roman si bineinteles si eu. Pentru ca ai mei copii nu au inca inradacinata aceasta sarbatoare in viata lor am incercat sa le explic putin ce inseamna. Si cum din valorile romanilor face parte si ia am construit pentru ei si pentru mine 3 outfit-uri moderne, care au la baza ia, de la www.iiana.ro    
Bineinteles ca prima reactie a fost “eu nu port asa ceva, pentru ca este costum popular”, si atunci le-am explicat cum ia este de ceva timp, mai mult decat o costumatie populara. Este un item fashion, pe care adultii il includ cat mai mult in tinutele lor de zi cu zi si de ce nu si copiii. Iar ia romaneasca a fost sursa de inspiratie pentru mari designer, precum Jean Paul gaultier sau Yves Saint Laurent. Cu acest ultim argument nu stiu daca i-am convins, dar pe voi sunt sigura ca da. Chiar daca acest curent de reinterpretare a iei persista de cativa ani, eu inca nu m-am plictisit. Ori de cate ori am ocazia, port cu drag  ia noastra traditionala. 
Mai nou, o alta mare pasiune sunt sorturile populare, pe care le pun peste blugi sau orice fel de pantalon (cei care au fost ieri la aniversarea blogului au vazut poza de pe instagram sau facebook inteleg de ce spun asta).  Piesele le gasiti la www.iiana.ro iar eu va urez o zi frumoasa, a noastra, a romanilor. 
 
De la Ingrid, Harry si Carmen
 

Summary
Article Name
Ia romaneasca – accesoriu fashion
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
4 Comments
 • Anonymous

  Cizmele tale sunt foarte frumoase!
  Imi poti spune te rog unde le gasesc?
  Multumesc! 🙂

  O seara frumoasa!

  decembrie 1, 2014 at 4:57 PM Răspunde
 • Anonymous

  Asa da! Felicitari, Carmen!

  Alina

  decembrie 1, 2014 at 9:13 PM Răspunde
 • Anonymous

  De unde sunt cizmele?Felicitari

  decembrie 14, 2014 at 9:49 AM Răspunde
 • Carmen Negoiță

  Cizmele sunt de la H&M. Multumesc mult

  decembrie 17, 2014 at 7:57 PM Răspunde

Leave a reply