To top
27 apr.

De ce sunt pasionata de accesorii

Accesoriile întotdeauna au jucat un rol fundamental în ceea ce mă privește. Toată lumea știe despre mine că sunt pasionată de genți și pantofi, m-aș putea numi chiar o mini-colecționară. Întotdeauna am investit în accesorii mult mai de calitate decât hainele pentru că în opinia mea, acestea fac diferența într-o ținută.

Am undeva la peste 300 perechi de pantofi. Stilul meu este androgin, dar în același timp îmi place foarte mult să experimentez și mă îmbrac în haine foarte elegante, chiar rochii cu trenă, rochii de seară sau sandale feminine.

De asemenea, îmi place foarte mult să mixez între ele, de exemplu costumul masculin cu niște încălțări foarte feminine sau o fustă plisată lady like pe care o combin cu o pereche de încălțări mai sport sau din zona masculină. Da, pot declara că sunt înnebunită după genți și pantofi, dar îmi plac foarte mult și eșarfele cu diverse imprimeuri sau pălăriile pe care le purtam în mod special atunci când aveam părul lung! Pot spune că personalitatea mea este marcată profund de accesoriile pe care le aleg, pentru că acestea vorbesc despre mine prin culori, forme și detalii.

În ceea ce privește alegerile vestimentare pe care le fac zilnic, sunt în funcție de modul în care mă simt în acel moment. Îmi place ca de fiecare dată să mă accesorizez cât mai cool, pentru a scoate din monotonie o ținută. Fie că este vorba despre o pereche de cercei supradimensionați, de o geantă colorată sau de ochelarii de soare într-un model mai nonconformist, micile detalii nu lipsesc niciodată din outfitul meu. Atunci când port accesoriile preferate, mă simt mai încrezătoare și pășesc cu mai multă siguranță și zâmbet într-o zi agitată.

De multe ori am simțit cum un outfit accesorizat într-un mod interesant, poate atrage multe păreri pozitive și aprecieri. La fiecare eveniment la care merg, dar și în viața de zi cu zi, la cumpărături sau când îmi duc copiii la școală, mă îmbrac în așa fel încât să mă simt bine în pielea mea, confortabil și să exprim ceva prin look-ul meu. Nu uit niciodată să mă accesorizez, chiar dacă sunt pe grabă. Adevărul este că îmi place atunci când ținutele mele sunt apreciate de cititoarele mele pe blog, de cei care îmi urmăresc Instagramul , cât și de persoane cunoscute în industria fashionului. Într-adevăr, felul în care îmi aleg accesoriile îmi reflectă personalitatea, iar cuvintele frumoase la adresa stilului meu, automat sunt catalogate ca aprecieri legate de mine ca om, nu doar de activitatea pe care o întreprind.

Fiecare accesoriu pe care-l port fie are o poveste interesantă, fie am prins drag de el pentru că face parte dintr-o amintire frumoasă. Deseori asociez accesoriile cu momente din viață, iar asta îmi oferă o anumită stare atunci când le port. Un accesoriu pe care l-am purtat și a jucat un rol major sunt pantofii cu blana de la Sergio Rossi.

Dacă se poate în fiecare zi aș vrea ,,să cuceresc lumea” și chiar mă trezesc în fiecare dimineață cu acest gând. Atunci când am un eveniment foarte important pentru mine, am grijă să port ținuta preferată, alături de accesorii care să vorbească despre personalitatea mea. Știu cât de mult contează miciile detalii, așa că niciodată nu uit să adaug unui outfit accesorii care să mă facă mai încrezătoare. Fac parte dintre persoanele care cred în limbajul nonverbal al stilului vestimentar, iar mie îmi place la nebunie să comunic prin look-ul meu.

Descopera colectie primavara/ vara 2017 Fashion Days: https://goo.gl/2uwPKz
#wearconfidence//#orderconfidence

Potos by Alex Galmeanu

3 Comments
 • carmi merisanu

  In orice sezon accesoriile sunt un must have.

  septembrie 27, 2017 at 12:49 PM Răspunde
 • Cristina Constantin

  Draga Carmen,
  Eu vreau sa vad peisajele din tarile respective, nu cum iti fluturi tu hainele….
  Multumesc pentru intelegere,
  Cristina

  noiembrie 7, 2017 at 2:38 PM Răspunde

Leave a reply