To top
15 aug.

INGHETATA RAW VEGAN

 
Mai avem câteva săptămâni de vară în care să ne bucurăm de deserturile specifice acestui sezon. Săptămâna aceasta, vă propun o rețetă de înghețată foarte gustoasă, ușor de făcut, dar mai ales sănătoasă. Personal nu sunt o mare iubitoare de înghețată, dar aceasta este absolut delicioasă. Testată de mine, de copiii mei și de câțiva prieteni. Sper să vă placă și vouă!

Ingrediente:

Banane
Nuci
Pudră de vanilie
Fructe de decor

 Se congelează 5-10 banane (în funcție de cât de multă înghețată doriți să faceți) cam 10-12 ore.  Puneți apoi bananele într-un blender (blenderul să fie puternic sau să aibă cuțit de gheață. Eu folosesc Thermomix), adăugați câteva nuci și un vârf de linguriță de pudră de vanilie (nu există cantități exacte. Aceste ingrediente se pun în funcție de gustul fiecăruia). Se mixează bine până se formează o pastă omogenă. Se ia cu o lingura, se așează în forme, se decorează după preferință și se poate mânca chiar așa, ori se mai țin la congelator câteva ore. Simplu, nu?

În aceasta bază puteți să adăugați cacao raw și atunci va avea gust de ciocolată sau fructele preferate, pentru cei care preferă înghețata de fructe. Aveți o mulțime de variante de a combina și decora. Totul ține de imaginație și preferinte. Aștept impresii după ce ați încercat-o, iar, dacă nu aveți timp să gătiți, o găsiti de săptămâna viitoare și în meniul Rawyal (www.facebook.com/rawyalfood) . Enjoy!

 
SHARE WITH YOUR FRIENDS:

Summary
INGHETATA RAW VEGAN
Article Name
INGHETATA RAW VEGAN
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply