To top
15 ian.

Cum sa iti intri in forma dupa sarbatori

Cum sa iti intri in forma dupa sarbatori? In aceasta perioada, de dupa sarbatori, auzim din ce in ce mai des vorbindu-se despre cum sa intram din nou in forma si cum cea mai rapida solutie este cura de detoxifiere.

Ei bine, va marturisesc faptul ca acest detox este, de multe ori, gresit inteles. In acceptiunea multora, ar inseamna sa mananci azi tot ce se mai poate, iar, de maine, timp de 3-5 zile, sa consumi doar pe sucuri. Si gata! Apoi, revenim cu totii la stilul alimentar dezorganizat de dinainte. Consider aceasta abordare mai daunatoare pentru organism decat daca nu ai apela la ea.

Organismul nostru are memorie iar, in timp, se obisnuieste cu anumite obiceiuri ale noastre. Cand ne decidem brusc sa mancam sanatos pentru o perioada scurta de timp, il bulversam. Un detox ar trebui sa fie un restart catre un alt stil de viata, iar organismul nostru are nevoie de timp sa se acomodeze cu aceste noi obiceiuri.

Eu am facut o cura de detox cu sucuri o singura data, intr-un cadru organizat, departe de probleme cotidiene, cu miscare pe plaja in liniste la 6 dimineata. Plus multe alte elemente care te fac sa nu vezi cura aceasta ca pe o povara pentru ca apoi sa te intorci la stilul alimentar dezorganizat.

Imi amintesc ca atat de bine mi-a priit acel program de detox, organizat ca la carte, incat, dupa ce am plecat de acolo spre casa, eram atat de relaxata si de impacata cu mine, incat nu mai conduceam stresata ca o vitezomana ce sunt, ci mergeam cu maximum 100 de km/h pe autostrada, relaxata, zambind si admirand cerul si natura ce ma inconjura. Cam asta inseamna sa ii dai un restart organismului tau.

As vrea sa va povestesc mai multe in cadrul workshopului pe care il organizez duminica impreuna cu nutritionistul Alina Stoica si mentorul Paul Avram. Va asteptam duminica, 17 Ianuarie, de la ora 17:00, langa standul Rawyal Brunch & Cakes din Bucuresti Mall (intre magazinele Mango si Mac), unde putem sa discutam liber despre ce inseamna acest detox.

Si, nu stiu daca am apucat sa va anunt, dar micul nostru proiect sanatos, Rawyal Brunch&Cakes, s-a extins in 3 locatii noi si anume Afi Palace Cotroceni, Afi Ploiesti si Bucuresti Mall Vitan. (Pozele din acest post sunt din locatia renovata din Strada Ardeleni nr 24).

Si am si o mica surpriza pentru voi! Spune-mi intr-un comentariu care este produsul tau preferat din meniul Rawyal, iar, dupa o saptamana, prin tragere la sorti, il vei putea primi cadou.

Va astept cu drag duminica in Bucuresti Mall!

Kiss Kiss

Photos by Iuliana Popescu

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (13)

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (10)

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (4)

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (24)

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (20)

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (9)

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (18)

Cum sa iti intrii in forma dupa sarbatori (21)

Summary
Article Name
Cum sa iti intri in forma dupa sarbatori
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
2 Comments

Leave a reply